Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 30 вересня по 6 жовтня 2024 року

  • 30.09.2024, 07:00
  • 376

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Метушливий і надто ак­тивний в особистому плані тиждень чекає на Овнів. Доведеть­ся все одно братися за роботу. У сімейній сфері все складеться чу­дово, якщо Овни самі не створять конфлікту. Якщо щось не влашто­вує, — в побуті або стосунках з чо­ловіком, — краще відразу скажіть про це.

ТЕЛЕЦЬ

Відмовтеся цього тижня від фізичних навантажень. Якщо Телець давно хворіє, потрібно тер­міново звернутися до лікаря. Маса побутових клопотів передбачаєть­ся у сімейних Тельців. Більше чи­тайте, набирайтеся знань і приді­літь увагу розумовому розвитку.

БЛИЗНЮКИ

Близнюків цього тижня че­кають як позитивні, так і невтішні новини. Намагайтеся ре­тельно перетравлювати будь-яку інформацію, а не кидатися в край­нощі. У самотніх Близнюків напри­кінці тижня очікується зустріч з ди­вовижною людиною.

РАК

Рак щиро шкодуватиме, що тиждень швидко про­летів. Ділова сфера порадує. Ра­кам запропонують взаємовигідні умови співпраці, що надовго зміц­нить матеріальне становище. Щоб особисте життя не дало тріщи­ни, слід попрацювати над помил-ками.

ЛЕВ

Очікується багато кон­фліктів, недомовленостей у розмовах і дрібних не­приємностей. Можливі великі витрати, пов’язані з поїздками, ді­тьми-підлітками і облаштуванням побуту. Очікується зустріч з ро­дичами, які можуть несподівано з’явитися.

ДІВА

Усі думки Діви будуть крутитися навколо фі­нансів, яких хронічно не виста­чає. Доведеться терміново шу­кати ще одну роботу. Більше часу проводьте наодинці з коханою людиною. Культурні заходи під­уть на користь вашим стосункам — похід у кіно, театр або на кон-церт.

ТЕРЕЗИ

Стільки негативних емо­цій отримають Терези, що їм можна поспівчувати. Але це не тільки через обставини, що скла­лися, або невдале розташування зірок на небі. Ви самі опинитеся в епіцентрі конфлікту, а також спро­вокуєте грандіозний скандал.

СКОРПІОН

Завзяті, емоційні і трохи агресивні - ось такими бу­дуть Скорпіони цього тижня. Твор­чі проєкти реалізуються досить успішно, незважаючи на мінімаль­ні капіталовкладення. Ви зможете досягти того рівня, до якого давно хотіли наблизитися.

СТРІЛЕЦЬ

Стрілець цього тиж­ня буде розриватися між робо­тою, вирішенням фінансових про­блем і коханою людиною. Як у вас на все вистачить сил і часу — за­гадка. Стрільці будуть постійно в роз'їздах, переговорах, на нара­дах. Не економте на собі і своєму здоров'ї.

КОЗЕРІГ

Якщо хтось має намір лама­ти систему, то це Козероги. Цього тижня вони будуть перекон­ливі у своїх рішеннях, непримирен­ні до обставин. Людина, яка вам давно по-справжньому подобаєть­ся, може виявитися меркантиль­ною. Врахуйте, що помилки дове­деться вам виправляти.

ВОДОЛІЙ

Якщо хочеться відволікти­ся від насущних проблем, не варто боятися різких змін. За фі­нансовими справами стежте уваж­но, щоб гроші не витекли в невідо­мому напрямку. Є шанс зробити ривок у кар'єрі, але для цього по­трібна підтримка впливових осіб.

РИБИ

Тиждень спокійного, при­ємного плавання в океані мрій чекає на Риб. У сімейних лю­дей ситуація з грішми загострить­ся, тому про магазини і подорожі краще не мріяти. Відпочиньте вдо­ма, в колі близьких. Зав’яжіть діло­ві контакти, які допоможуть підня­тися кар'єрними сходами.

Схожі новини