Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 23 по 29 вересня 2024 року

  • 23.09.2024, 07:00
  • 731

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Не дуже сприятливий тиж­день для Овнів. Відчува­тимете неймовірну втому, тому і працюватимете упівсили. Після 26 числа проблем стане набагато менше. Відчуєте приплив енергії і зможете нарешті зітхнути спокійно.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці чудово почувають­ся — і це велика перевага, оскільки тиждень приготував для вас чимало випробувань. Атмос­фера в сім'ї напружена, на робо­ті неприємності, і з фінансами не все гаразд. Головне — не панікува­ти. Після 26 вересня зможете вирі­шити більшість проблем.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки не в кращій фор­мі, та ще й сама доля не дозволяє розслабитися ні на хви­лину. З 23 по 25 вересня можете зіткнутися зі зрадою друзів, непо­рядністю колег. Неприємності не вічні: вже після 26 числа буде про­стіше вирішувати проблеми, зна­ходити компроміси.

РАК

Суперечливий тиждень. На вашому шляху постій­но виникають перепони, подолати які, звичайно, можна, але нелег­ко. З 23 по 25 вересня вам можуть підставити ногу ділові партнери. Не виключено, що доведеться шу­кати нову роботу. Після 26 вересня ймовірні фінансові проблеми.

ЛЕВ

Леви не в кращій формі. Підтримайте свій імунітет. З 23 по 25 вересня будьте обе­режні, особливо в поїздках: велика ймовірність травм, аварій, серйоз­них конфліктів. Після 26-го життя стане спокійнішим, ви легко зала­годите проблеми і зможете про­вести час зі сім'єю.

ДІВА

Діви зможуть прояви­ти творчі здібності, нала­годити стосунки з дітьми та коха­ними. Правда, після 25 вересня ймовірні серйозні розбіжності з партнерами. Ситуація з грошима теж неоднозначна. З 28 по 29 ве­ресня відчуєте підтримку сильних і мудрих людей.

ТЕРЕЗИ

Терезам треба буде пройти безліч випробувань. Осо­бливо нелегко буде у першій по­ловині тижня: ймовірні серйозні розбіжності з партнерами. Дове­деться відмовитися від своїх пла­нів. Але ви впораєтеся.

СКОРПІОН

На Скорпіонів чекають не­звичайні, майже містичні зустрічі, які можуть кардинально змінити їх­ній світогляд або ж відкрити двері у підсвідомість. З 25 по 27 вересня є шанс знайти духовного настав­ника. Сприятливий тиждень для збільшення доходів. Про життя на широку ногу наразі не мрійте.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці активні, амбіцій­ні і готові штурмувати кар'єрні сходинки. І у багатьох це вийде. Зумієте реалізувати найсміливіші проєкти. Після 26 вересня ймовір­ні короткі відрядження. Саме да­леко від дому з’явиться шанс за­вести корисні знайомства, а також додаткові джерела доходу.

КОЗЕРІГ

Для Козерогів починається новий життєвий етап. Мож­на влаштуватися на перспектив­ну роботу або почати свій бізнес. Тільки не сходьте з дистанції: вам необхідно подолати цю смугу пе­решкод. Після 25 вересня ретель­но контролюйте витрати. Зараз можливі переїзди.

ВОДОЛІЙ

Водолії відчують втому, що позначиться на працездат­ності і настрої. З 25 по 27 вересня можете розраховувати на прибу­ток від давніх проєктів. Водночас вам захочеться яскравих вражень, проте жага пригод обернеться для вас великими неприємностями.

РИБИ

У першій половині тижня ймовірне романтичне зна­йомство. Однак доля може звес­ти вас і з колишнім партнером, з яким ви пов’язані кармічними уза­ми. Але після 26 вересня зможете успішно впоратися з найскладні­шими завданнями.

Схожі новини