Передплата 2024 «Добрий господар»

15 постраждалих від російської атаки по Львову 4 вересня досі перебувають у лікарнях

  • 11.09.2024, 12:45
  • 260

На стаціонарному лікуванні у лікарнях Першого медичного об'єднання Львова досі 15 людей. Ще 40 постраждалих, з яких 2 дітей, перебувають на амбулаторному лікуванні

Фото Львівської міськради
Фото Львівської міськради

6 пацієнтів перебувають у лікарні святого Пантелеймона, 9 — у лікарні святого Луки. У реанімації поки 2 пацієнти, які отримали важкі поранення.

«Один з них — чоловік, 51 рік. Поступив із травмою живота та грудної клітки, наскрізними осколковими пораненнями плеча, рваними ранами стопи та гомілково-ступневих суглобів. Його стан важкий, але стабільний. Інший пацієнт — чоловік, 68 років. Він зазнав проникаючого осколкового поранення грудної клітки, внаслідок чого виник забій легень та серця. У нього дихальна та серцева недостатність. Наразі пацієнт перебуває на апараті ШВЛ у вкрай важкому стані», — розповіли у Першому медичному об'єднанні.

Загалом, за уточненими даними, внаслідок обстрілу 4 вересня у Львові постраждала 71 людина, з них 10 дітей. До лікарень Першого медоб'єднання за допомогою звернулися 58 людей. Після лікування уже виписали 15 постраждалих, з них 8 дітей.

До слова, загалом до надання медичної допомоги постраждалим задіяли 30 бригад екстреної медичної допомоги.

Як відомо, 4 вересня, приблизно о п’ятій годині ранку ворог здійснив комбіновану атаку по Львову ракетами та шахедами. Внаслідок атаки загинули 7 людей. Руйнувань та пошкоджень зазнало 189 будівель. Зокрема, 5 навчальних закладів, 2 центри творчості, 2 медичні установи, храм ПЦУ св. Юрія Переможця, що на вул. Чернівецькій. Житлові будинки зазнали руйнувань на вулицях: Васильківського, Коновальця, Грюнвальдська, Кокорудзи, Мельника, Антоновича, Тобілевича, Героїв УПА, Городоцька, Васильківського, Єфремова, Генерала Чупринки, Художня, Авіаційна, Братів Дужих, Братів Климових, Братів Міхновських, Вернигори, Головацького, Голубовича, Декарта, Естонська, Затишна, Залізнична, Каганця, Квітки-Основ'яненка, Кульпарківська, Марка Вовчка, Сорохтея, Сполучна, Стародубська, О. Степанівни, Хотинська, Шараневича, Щекавицька, Ясна.

Схожі новини