Передплата 2024 «Добрий господар»

На Львівщині військовослужбовиця заявила про сексуальне домагання у війську

  • 10.09.2024, 15:15
  • 217

Військова медикиня, на ім'я Оксана, заявила про сексуальне домагання в армії. За цим фактом жінка подала заяву в ДБР, а ймовірний кривдник самовільно залишив військову частину

Фото: Слідство. Інфо
Фото: Слідство. Інфо

Про це жінка розповіла журналістам «Слідства. Інфо».

За словами військовослужбовиці, інцидент трапився в червні, коли вона та її побратим, на ім'я Сергій, їхали на полігон у Львівській області. Під час цієї поїздки чоловік почав тиснути на неї та прямо казав, що хоче зайнятися з нею сексом. Фрагмент цього діалогу жінка змогла приховано зняти на відео.

«Оксанко, ми ж з тобою вже зустрічаємося. Після цієї стадії іде секс, у будь-якому разі — хочеш ти чи не хочеш. Ну, правильно я тобі кажу? Навіть на мосту ми з тобою могли б кохатися. Давай? Ти навіть не відчуєш», — казав чоловік жінці.

Після цього вони поїхали на озеро, де чоловік після купання захотів сфотографуватися з нею та, за словами військовослужбовиці, почав тертися тазом об неї в момент, коли в нього була ерекція.

Журналісти «Слідства. Інфо» намагалися сконтактувати з чоловіком, про якого розповіла медикиня, однак він не відповідав на дзвінки, а його колеги заявили, що він самовільно залишив частину, після чого його подали в розшук.

Військовослужбовиця також розповіла, що за два місяці після інциденту її ймовірного кривдника перевели до роти, де вона несе військову службу, а офіційне розслідування так і не розпочали. Однак командування підрозділу заявило, що переведенням займаються Сухопутні сили, а їхні імена були в одному наказі.

Оксана також розповіла, що за фактом домагання подала заяву до Державного бюро розслідувань. Нині ж триває внутрішнє розслідування після того, як жінка звернулася на гарячу лінію Міністерства оборони. Справа іще не дійшла до суду.

Схожі новини