Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 16 по 22 вересня 2024 року

  • 16.09.2024, 07:00
  • 3 276

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Багатьом Овнам цього тижня усміхнеться удача. Це сприятливий час для того, щоб привернути увагу до своєї персо­ни, а також завоювати симпатії ау­диторії, якщо ваша діяльність на­лежить до публічних професій.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці мають шанс отри­мати таємне заступництво, підтримку, яка може допомогти в реалізації професійної мети. Спри­ятливий тиждень для тих, діяль­ність яких має стосунок до творчос­ті. На вас чекає поїздка. У домашніх і сімейних справах усе спокійно.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень сприяє встанов­ленню дружніх зв’язків, за­кордонних контактів. Удача буде на вашому боці, якщо уникатиме­те необдуманих рішень. Ретельно фільтруйте інформацію, що надхо­дить. Вільні Близнюки мають шанс на романтичне знайомство.

РАК

Робота обіцяє бути вигід­ною. Для амбітних пред­ставників цього знака настає сприятливий час. Раки зможуть розраховувати на таємне заступ­ництво і підтримку старших за по­садою. Для бізнесу тиждень не можна назвати сприятливим.

ЛЕВ

Не дуже сприятливий тиж­день для людей зі слабким здоров’ям. Емоційний стан дале­кий від позитиву. У цей час психо­логічні проблеми можуть вийти на перший план. Важливо звернути увагу на правильність харчування; можуть з’явитися нові харчові при­страсті.

ДІВА

Непоганий тиждень. Емо­ційний настрій — позитив­ний. Але є схильність до необереж­ності, підвищеної імпульсивності, що нерідко призводить до нещас­них випадків, травм і раптових за­хворювань. Корисна дихальна гім­настика, загартовуючі процедури.

ТЕРЕЗИ

Тиждень неоднозначний. Важливе правильне харчу­вання, ваш організм може відчува­ти потребу у вітамінах і мінераль­них речовинах. Найбільш уразливі зуби, кістки, колінні суглоби… Ба­жано уникати алкоголю.

СКОРПІОН

Успіх можливий в юриспру­денції, викладанні, орга­нізації подорожей, технічних спе­ціальностях. У середині тижня можна вдало змінити роботу. На вихідних можуть добре заробити стилісти, перукарі, дизайнери.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте обережнішими при вкладенні коштів, придбанні дорогих речей і оформленні кредитів. Можуть бути помилки або навмисний обман. Ймовірні розбіжності з близькими через гроші. Це поїздки, що вимага­ють витрат. Уникайте прийняття важ­ливих рішень цього тижня.

КОЗЕРІГ

На вашу фінансову сферу вплинуть інші люди. Важли­ве ваше вміння вести переговори, знаходити прихильників і знешко­джувати супротивників. Обереж­ними треба бути у середині тижня. Важливо повернути борги.

ВОДОЛІЙ

Тиждень напруженої робо­ти. Це єдина можливість ліквідувати прогалини в бюджеті і розрахуватися з боргами. Багато що залежить від професійної май­стерності, але більше від старан­ності і послідовності в роботі.

РИБИ

Ви налаштовані на роз­ваги, вам набридли нуд­ні будні і хочеться свята. Але гро­шове питання все ж актуальне, а тому доведеться добре подумати, як зберегти і примножити власні кошти і як їх правильно витратити. Небажано щось купувати і прода­вати 18 вересня.

Схожі новини