Передплата 2024 «Добрий господар»

Житель Рівненщини одружився з тещею, щоб виїхати за кордон — ДПСУ

  • 10.09.2024, 10:45
  • 238

На кордоні з Польщею виявили три випадки з ознаками фіктивних шлюбів заради виїзду з країни. Один із затриманих зізнався, що одружився з тещею

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Так, прикордонники зупинили 28-річного жителя Рівненщини із 40-річною дружиною, яка має інвалідність І групи. За версією молодят, вони їхали до Варшави лікувати дружині зір.

Вони двічі пробували виїхати з України. Спершу 7 вересня через автомобільний пункт пропуску на Волині. Наступного дня подружжя рушило до пункту пропуску «Рава-Руська» на Львівщині.

У ДПСУ зазначили, що пара «до останнього» проявляла «акторську майстерність». Вони запевняли, що уклали шлюб у липні нібито з великої любові.

Однак пізніше чоловік усе ж зізнався, що новоспечена дружина — його теща, а шлюб був укладений для виїзду з України. Натомість фактична дружина чоловіка виїхала за кордон залізницею.

Інші два випадки зафіксували в пункті пропуску «Краківець» у Львівській області. Обидва подружжя також їхали нібито на лікування своїх дружин.

41-річний уродженець Івано-Франківщини наприкінці серпня одружився із 46-річною жінкою з інвалідністю II групи.

А 18-річний волинянин одружився з 19-річною дівчиною, яка має інвалідність II групи з дитинства. Шлюб пара уклала 30 серпня.

Схожі новини