Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бориса Джонсона розіграли пранкери з рф

  • 05.09.2024, 19:15
  • 386

Колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона розіграли російські пранкери Вован і Лексус, які, ймовірно, пов’язані з російською ФСБ. Британський політик в інтерв'ю розповів про підтримку України та закликав знести Кримський міст ракетами ATACMS

Борис Джонсон. Фото: ВВС
Борис Джонсон. Фото: ВВС

Про це розповіли Вован і Лексус на своїй Telegram-сторінці.

Так, Джонсону відрекомендувалися відомим французьким економістом та політиком Жаком Атталі, який свого часу був радником президента Франсуа Міттерана та головою Європейського банку реконструкції та розвитку.

Під час цієї розмови Джонсона запитували про російсько-українську війну, ймовірність вступу України до НАТО та можливість введення на територію України західних військ.

Джонсон сказав, що пишається тим, що за час свого прем'єрства допомагав Києву зброєю, і радий тому, що зараз Лондон продовжує це робити у ще більших обсягах. Водночас він відзначив, що вводити західні війська в Україну не варто, позаяк це, на думку політика, призведе до початку третьої світової війни.

Він також заперечив можливість вступу України до НАТО, допоки триває війна з рф, а питання встановлення кордонів залишається невирішеним. Однак, за його словами, потрібно рухатися до того, аби запросити Київ до вступу в Північноатлантичний альянс.

Окрім цього, колишній прем'єр-міністр торкнувся теми мобілізації в Україні, заявивши, що там іще не призвали до війська багато молодих людей. Також він заявив, що варто дозволити Україні бити західними ракетами вглиб території рф та врешті знищити Кримський міст.

«Нам слід прибрати обмеження на дальність використання. Це безумство, коли ми говоримо їм, що вони не можуть атакувати російські сили всередині росії, коли ті збираються атакувати Україну. Я маю на увазі, що росіяни не накладають на себе таких обмежень. Це абсолютне безумство. І ми повинні допомогти їм знести Керченський міст, ми повинні дати українцям кошти, щоб поставити Крим під загрозу», — сказав Джонсон.

Схожі новини