Передплата 2024 «Добрий господар»

Прощання із загиблими внаслідок вчорашньої атаки по Львову відбудеться в пʼятницю та суботу

  • 05.09.2024, 20:15
  • 501

Шістьох із них поховають завтра, 6 вересня, і ще одне поховання відбудеться в суботу

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Мерія закликає львів'ян та гостей міста долучитись до прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Родину Базилевич: Євгенію і трьох її доньок 21-річну Ярину, 18-річну Дарину та 7-річну Емілію поховають завтра, 6 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові.

Ірину Демидову поховають завтра, 6 вересня, на кладовищі в с. Зимна Вода. Прощання та чин похорону розпочнеться о 12:00 в Храмі Святого Архистрага Михаїла (вул. Каховська, 32А).

Юрія Арабського поховають завтра, 6 вересня, на Янівському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Олександра Погорецького поховають у суботу, 7 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Нагадаємо, 4 вересня, ворог здійснив комбіновану атаку по Львову — ракетами та шахедами. Внаслідок атаки 154 будинки зазнали ушкоджень, сім людей померло. У трьох лікарнях Першого медоб'єднання Львова перебувають семеро критичних пацієнтів. В операційних — ще 8 пацієнтів з осколковими проникаючими пораненнями. Мешканців шести будинків, куди прилетіли ракети доведеться відселити. 5 вересня у місті оголошено Днем жалоби.

Схожі новини