Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 9 по 15 вересня 2024 року

  • 09.09.2024, 07:00
  • 411

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Сприятливий тиждень для обдумування сокровенних бажань. У середині тижня докладіть всіх зусиль для досягнення мети, але не розраховуйте на миттєву віддачу. Уникайте буденності. У ви­хідні більше спілкуйтеся, зустрічай­теся з друзями.

ТЕЛЕЦЬ

Якщо хочеться змін, по­чніть зі себе: з думок, ба­жань, зовнішнього вигляду. Якщо вам набридло місце роботи, у дру­гій половині тижня можете пошу­кати нове. Друзі та родичі підтри­мають ваші починання. У вихідні ймовірні дрібні покупки.

БЛИЗНЮКИ

Вас потягне на оригіналь­ні вчинки. У середині тиж­ня вміння ризикувати допоможе досягти бажаного. У вихідні дні ма­тимете багато турбот, однак вар­то зайнятися навчанням, особливо вивченням іноземних мов.

РАК

Чим скромнішими буде­те, тим більше виросте ваш авторитет. Потурбуйтеся про сімей­ний бюджет, продумайте нові шляхи заробітку. Ймовірно, до вас прийде доволі оригінальне рішення. Кри­тичніше поставтеся до себе. Вихід­ні проведіть у спокої, на самоті.

ЛЕВ

Ймовірні несподівані пе­репони, заплутані ситуації. У вихідні варто зайнятися собою: приділіть увагу здоров’ю, спорту, відпочинку. Зробіть коханій люди­ні сюрприз.

ДІВА

Перестаньте шукати брех­ню у кожному слові вашої половинки, просто насолоджуйте­ся радістю спілкування одне з од­ним. У середу доведеться ризик­нути. Наприкінці тижня займіться закупами.

ТЕРЕЗИ

Ви будете завалені робо­тою. Не перенапружуйтеся. Впоратися з перевтомою допомо­же автотренінг. Сімейні проблеми вирішуйте самостійно. Наприкінці тижня варто дотриматися несклад­ної дієти. У вихідні знайдіть час на прогулянку.

СКОРПІОН

Через величезний обсяг роботи вам почне здава­тися, що все переробити немож­ливо. Складіть для себе план дій, однак обов’язково робіть пере­рви, відпочивайте. У неділю на вас чекає вдале побачення. Піс­ля роботи не летіть стрімголов додому. Погуляйте з коханою людиною.

СТРІЛЕЦЬ

Понеділок присвятіть до­машнім. У другій половині тижня можете переключитися на питан­ня здоров’я. Наприкінці тижня при­святіть вільний час навчанню і са­моосвіті, а також заняттям з дітьми.

КОЗЕРІГ

Спілкуйтеся тільки з приєм­ними для вас людьми. Займіться собою: заплануйте відвіду­вання спортзалу, влаштуйте шопінг, відпочиньте на свіжому повітрі. Можна поїхати у гори чи на озеро. Зробіть подарунок коханій люди­ні. Проявіть ініціативу, і перед вами відкриються нові горизонти.

ВОДОЛІЙ

Треба показати себе з кра­щого боку. Якщо будете у вічі висловлювати свої почуття і дум­ки, станете впевненішими у собі і спокійнішими. Займіться своїм імі­джем, постаньте перед оточенням у новому амплуа. На вихідні насо­лодіться відпочинком.

РИБИ

Приступайте до реалізації здійснення бажань. Треба вибудувати чіткий план дій. Час серйозно задуматися про те, у чому вийдете найближчим часом на вулицю, — оновіть гардероб. У дру­гій половині тижня слід взяти тайм-аут. У вихідні чекайте у гості родичів.

Схожі новини