Передплата 2024 «Добрий господар»

Від початку доби на фронті - 103 зіткнення

  • 02.09.2024, 17:45
  • 150

На фронті від початку доби відбулися 103 бойові зіткнення, на восьми напрямках бої досі тривають

Фото: Генеральний штаб Збройних сил України
Фото: Генеральний штаб Збройних сил України

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 16:00 понеділка, 2 вересня.

Від артилерійського й мінометного вогню російської армії сьогодні постраждали райони Славгорода, Олександрівки, Бачівська, Сопича, Сидорівки й Тимофіївки.

Ударів керованими авіабомбами загарбники завдали по Глухову, Білопіллю та Заруцькому.

На Харківському напрямку відбулися чотири бойові зіткнення. Війська рф штурмували оборонні рубежі захисників України поблизу Вовчанська. Там досі тривають два бої.

На Куп’янському напрямку від початку доби пройшли 13 боїв. Росіяни проводили наступальні дії біля Синьківки, Петропавлівки, Глушківки, Колісниківки, Стельмахівки та Берестового. Три ворожі атаки ще тривають.

На Лиманському напрямку загарбники дев’ять разів штурмували неподалік від Греківки, Дружелюбівки, Макіївки та Невського. Чотири ворожі атаки Сили оборони відбили, ще п’ять тривають.

На Сіверському напрямку українські захисники успішно зупинили чотири наступи російської армії поблизу Верхньокам’янського та Виїмки.

На Краматорському напрямку відбулися три бойові зіткнення. Війська рф наступали в бік Калинівки та Кліщіївки. Одна ворожа атака досі триває. Ситуація перебуває під контролем Сил оборони.

На Торецькому напрямку загарбники намагалися витіснити українські підрозділи із займаних позицій неподалік від Торецька, Щербинівки, Неліпівки та Романівки. Чотири боєзіткнення завершені, ще шість тривають.

Біля Дружби росіяни вдарили некерованими авіаракетами, поблизу Дачного скинули дві керовані авіабомби.

На Покровському напрямку армія рф здійснила 29 штурмових дій у районах Воздвиженки, Зеленого Поля, Миролюбівки, Новогродівки, Крутого Яру, Гродівки та Михайлівки. 18 ворожих атак захисники України відбили, 11 боїв ще тривають.

Іа авіації російські війська вдарили по Олександрополю.

На Курахівському напрямку загарбники атакували 16 разів поблизу Українська, Георгіївки та Костянтинівки. 14 ворожих спроб просунутися Сили оборони відбили, дві ще тривають.

На Времівському напрямку російська армія 15 разів штурмувала позиції українських захисників, зокрема, біля Водяного, Вугледара та Пречистівки. Сім боїв уже завершені, вісім ще тривають.

Ударів некерованими авіаційними бомбами росіяни завдали по Костянтинівці й Новодарівці.

На Оріхівському напрямку наступальних дій загарбники не проводили, натомість із залученням авіації вдарили по районах Новоандріївки та Малої Токмачки.

На інших напрямках фронту суттєвих змін в оперативній обстановці не відбулося.

Схожі новини