Передплата 2024 ВЗ

У Львівському палаці мистецтв відбудеться благодійний кінофестиваль Max Sir International Film Festival

  • 28.08.2024, 14:30
  • 184

13 вересня о 18 годині у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський палац мистецтв» пройде кінофестиваль короткометражного кіно Max Sir International Film Festival

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР

Захід відбудеться у рамках відзначення Днів українського кіно

Засновником кінофестивалю є чилійський художник, актор та театральний режисер Макс Сір, який творив у Львові. Лауреат нагороди «Найкращий режисер» львівського фестивалю «Кіт Гаватовича».

Під час заходу відбудеться перегляд короткометражних фільмів — переможців фестивалю, а також відкриття виставки картин Макса Сіра.

Вхід вільний. Відвідувачі зможуть придбати лімітовану кількість квитків, 100% коштів від продажу яких піде на потреби 13 бригади Національної гвардії України «Хартія» (збір Сергія Жадана). Також можна буде купити картини художника, кошти з яких також підуть на потреби нацгвардійців.

Макс Сір — художник, театральний режисер, актор, викладач теорії мистецтва. Режисер і постановник вистав в Північній та Центральній Америці, переможець міжнародної програми нового авангардного театру в Нью-Йорку. Виставки робіт художника відбувалися в Лондоні, Празі, Парижі, Афінах, Берліні, Києві, Львові, Будапешті. Книгу митця презентували на книжковому форумі у Львові.

Адреса: м. Львів, вул. Миколи Коперника, 17. Актовий зал, 2 поверх.

Схожі новини