Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 2 по 8 вересня 2024 року

  • 02.09.2024, 07:00
  • 367

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Овни зможуть суттєво роз­ширити можливості і пер­спективи, пов’язані з партнер­ством, співпрацею, діловими і особистими відносинами. Не ви­трачайте сил на з’ясовування сто­сунків. Сприятливий тиждень для творчої, наукової та спортивної ді­яльності.

ТЕЛЕЦЬ

Ретельно стежте за са­мопочуттям. Не виклю­чені алергічні реакції, хвороби, пов’язані зі станом печінки або серцево-судинної системи. Вда­лий час для того, щоб розібратися зі своїм здоров’ям.

БЛИЗНЮКИ

Увага багатьох Близнюків буде зосереджена на темі особистих стосунків. Для вільних Близнюків сприятливий тиждень для того, щоб закохатися. Тиждень насичений святами, але «святкува­ти» також треба в міру.

РАК

Сприятливий тиждень для влаштування на роботу, боротьби за керівну посаду, для ремонтних робіт. У сімейних сто­сунках можливі негаразди. Не ви­ключені конфлікти з родичами, а також протиріччя між роботою і домом.

ЛЕВ

Сприятливий тиждень. Од­нак не варто переїдати — на вихідних вразлива печінка. Від травм треба берегти ноги. На вас чекає підвищення зарплати або просування кар'єрними сходами.

ДІВА

Намагайтеся виконувати свої бажання або відмов­ляйтеся від них, якщо вони шкід­ливі або нездійсненні. Існує ризик травм, особливо уразливі ноги, ко­ліна, зуби. Наприкінці тижня спри­ятливий час для відпочинку у спо­кійній обстановці, що зміцнить ваше здоров’я.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня зверніть увагу на роботу нирок. Слід уни­кати перевтоми і переохолодження. Корисні спортивні заняття на свіжо­му повітрі, особливо на початку тиж­ня, коли необхідно зняти нервове напруження. Цього тижня небажані серйозні хірургічні операції.

СКОРПІОН

Тиждень вимагає підвище­ної уваги до свого здоров’я. Від вашого фізичного стану зараз залежать успіхи в інших сферах життя. Слід остерігатися виробни­чих травм, забитих місць, отруєнь. Тому бажано більше відпочивати, особливо у вихідні.

СТРІЛЕЦЬ

Більшість проблем зі здоров’ям можуть походити від пе­ревтоми. Впорядкуйте свій спосіб життя. Відпочиньте у колі сім'ї. Не­одруженим Стрільцям зірки проро­кують романтичне знайомство.

КОЗЕРІГ

Незважаючи на прагнення до фінансового успіху, мож­ливі перешкоди у професійній ді­яльності. Без проблем обійдеться лише в деяких сферах, де інтуїція і сприйнятливість потрібні більше, ніж енергія. Наприклад, у літера­турній творчості та образотворчо­му мистецтві, наукових досліджен­нях.

ВОДОЛІЙ

У першій половині тижня є можливість знайти підтрим­ку серед друзів, вам можуть до­помогти грошима або цінними по­радами. Хороші результати може дати колективна робота. Перший тиждень вересня загрожує помил­ками і втратами через обман.

РИБИ

Будете налаштовані на успіх, кар'єру. Ситуація з грошима може бути неоднознач­ною, ви можете багато зароби­ти і багато витратити або втратити гроші через обман, власну неуваж­ність.

Схожі новини