Передплата 2024 ВЗ

У День Незалежності гостей парку «Джерело» вітатимуть Назар Савко і ТанцТеатр «Життя»

  • 21.08.2024, 15:52
  • 152

У суботу, 24 серпня, в Зоологічно-дендрологічному парку «Джерело», що в селі Оброшине неподалік Львова, відбудеться уже традиційне музичне дійство. Цього разу з нагоди головного свята нашої держави — Дня Незалежності України. Знані українські пісні та мелодії звучатимуть в атмосфері унікальної природи — серед рідкісних тварин та рослин. Початок — о 17:00

Зірковим гостем святкового концерту до Дня Незалежності у парку «Джерело» стане відомий співак та композитор, фіналіст телепроєкту «Голос країни» Назар Савко. Його пісня «Ти просто слухай» стала романтичним хітом, який поєднав тисячі закоханих сердець. Також в репертуарі Назара — крім авторських композицій, народні пісні й пісні знаних українських композиторів, зокрема Володимира Івасюка. А мільйони найменших слухачів-українців просто обожнюють вже легендарну «Бульку» — її автором також є Назар Савко.

Ще одні зіркові гості 24 серпня — знаменитий ТанцТеатр «Життя». Цей унікальний український колектив відомий у всьому світі. Мистецтву артистів з України аплодували у понад 50-ти країнах. «Життя» — єдині, хто тричі представляв нашу країну на пісенному конкурсі «Євробачення», зокрема у 2004-му у Стамбулі разом зі співачкою Русланою з несамовитими «Дикими танцями», здобувши першу перемогу для України. Творче кредо «Життя» — берегти, збагачувати та популяризувати українську автентику сучасними засобами. Постановки ТанцТеатру — це завжди модерно, видовищно, масштабно і прогресивно. «Життя» на сцені уже понад 30 років. Його незмінний керівник — народна артистка України Ірина Мазур.

А для найменших глядачів буде окремий сюрприз — виступ дитячої студії ТанцТеатру «Життя» — веселих «Смайликів». Також для гостей парку того вечора співатимуть Богдан Цісінський і Володимир Кудовба.

Незабутні радісні емоції як дітям, так і дорослим у Зоо-дендропарку «Джерело» дарує спілкування з природою. Тут зібрано унікальну колекцію кількасотлітніх дерев та екзотичних рослин, а також діє контактний зоопарк із неймовірно привітними оленями, єнотами, носухами, поні, павичами, фазанами, перепелами, куріпками, карликовими декоративними курми та іншими тваринками.

Цей дивовижний парковий комплекс в Оброшине (усього кілька кілометрів від Львова) — справжній артефакт, місце сили і первозданної природної краси. «Джерело» — локація, де починаються пригоди. Сам парк, оповитий легендами, засновано 1730 року. Сучасний статус він отримав 1983-го. Певний час парк занепадав і практично припинив своє існування… Та за останні півтора року отримав нове дихання — й тепер тут знову ожила природа!

Схожі новини