Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львівській опері симфонічний оркестр LUMOS Orchestra виконає казковий концерт з музикою до світів маестро Хаяо Міядзакі

  • 21.08.2024, 11:53
  • 182

26 серпня у Львівській опері відомий симфонічний оркестр LUMOS Orchestra пропонує і старшим і наймолодшим глядачам казковий концерт з анімаційним супроводом — музика світів Хаяо Міядзакі

У виконанні симфонічного оркестру з кращих музикантів Львова, солістів у тематичних костюмах, з супроводом з анімаційних стрічок та антуражними декораціями на сцені, які перенесуть вас у чарівну японську казку.

«Віднесені привидами», «Мандрівний замок Хаула», «Принцеса Мононоке», «Навсікая з Долини Вітрів», «Мій сусід Тоторо», «Небесний замок Лапута», «Порко Россо», «Рибка Поньо на кручі», «Вітер дужчає», «Відьмина служба доставки», «Хлопчик і чапля», «Позичайка Аріетті», «Шепіт серця» — усі такі улюблені нами стрічки та навіть більше у двогодинному концерті прекрасної музики Джо Хісаіші та інших композиторів студії Ґіблі.

«Він створює прекрасні анімаційні стрічки, які стають казками-притчами не лише для дітей, а й для дорослих. Він — сивочолий японець, портрет якого зазвичай зображають широко усміхненим. Він — володар премій Оскар, що підняв японське анімаційне мистецтво на нечуваний раніше рівень», — розповідає про маестро Міядзакі художня керівниця оркестру Діана Коваль. — Хаяо Міядзакі застав за життя війну, окупацію, падіння та злети своєї рідної країни. Саме тому його твори — шедеври не лише митця, а й людини яка прагне зробити людство кращим. Притчі наставника та казки з багатошаровим змістом, терапевтичні та глибокі."

Тож організатори запрошують усіх на дійсно добрий та зцілюючий концерт. І наголошують — частину зібраних на концерті коштів передадуть на безпосередню допомогу Збройним силам України.

Квитки ще можна придбати на: lviv.kontramarka.ua/uk/muzika-svitiv-haao-miadzaki-vid-lumos-orchestra-91 050.html

Схожі новини