Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові поліцейські затримали розповсюджувача психотропів під час здійснення ним «закладок»

  • 20.08.2024, 19:30
  • 214

У Львові поліцейські затримали жителя Миколаївської області віком 23 роки, який поширював психотропи

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Встановлено, що через телеграм-канали він замовляв небезпечну психотропну речовину «мефедрон» і розповсюджував її шляхом здійснення «закладок» на території Львова.

Його викрили 19 серпня під час здійснення «закладок» на вулиці Шевченка та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліцейські вилучили у затриманого 49 розфасованих згортків, обмотаних у різнокольорові клейкі стрічки, з психотропною речовиною «мефедрон», а також дві «закладки», які він вже встиг зробити.

Окрім того, під час невідкладного обшуку за місцем проживання чоловіка, правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакет з психотропною речовиною «мефедрон», електронну вагу та інші речові докази причетності затриманого до протиправної діяльності.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Схожі новини