Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 26 серпня по 2 вересня 2024 року

  • 26.08.2024, 07:00
  • 204

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

У вашому житті почнеться біла смуга. Познайомите­ся з дуже цікавими людьми, мож­ливо, отримаєте довгоочікуване підвищення на роботі. Головне, не підганяйте події! Намагайтеся бути м’якшими у спілкуванні з дітьми. Вони переживають непростий пе­ріод, їм потрібна ваша участь, а не критика.

ТЕЛЕЦЬ

Завжди теплі стосунки з колегами у найближчі два дні мо­жуть зіпсуватися. Перший крок до примирення повинні зробити ви. Будьте обережні у фінансових опе­раціях. Зараз не рекомендується здійснювати операції купівлі-про­дажу. Взагалі, гроші наразі краще збирати, а не витрачати.

БЛИЗНЮКИ

Поринете у своє особисте життя. Не будете помічати нічого навколо, забудете про дру­зів, відсунете на другий план робочі завдання. Гарний настрій спонукає вас на нові ідеї. Можливо, ви наре­шті дозрієте для того, щоб зробити хобі справою всього життя.

РАК

Вам доведеться швидко приймати рішення. Часу на роздуми не буде. Прислухайтеся до свого серця. Вільним Ракам бажано терміново оновити гардероб. Десь поблизу ходить ваша доля, і ви по­винні виглядати неперевершено.

ЛЕВ

Перед близькими людь­ми постанете зовсім у но­вому світлі. Вас важко буде впізна­ти — завжди теплу і привітну особу. Надлишок агресії компенсуйте ак­тивним відпочинком. Початок тиж­ня може ознаменуватися приєм­ною зустріччю з друзями, з якими ви давно не бачилися.

ДІВА

Якщо раніше начальство у вас не вірило, то зараз у боса є шанс змінити свою дум­ку. Ви будете на висоті! Навіть самі здивуєтеся своїй працездатності і розуму! Зате друзі вас можуть кри­тикувати. Не треба злитися на них, пропустіть усе повз вуха.

ТЕРЕЗИ

На вас чекає невеликий пе­репочинок після тривалої і старанної роботи. Пристрасті в особистому житті і на роботі стих­нуть, а ви зможете гарно відпочити. На вівторок і четвер призначайте важливі зустрічі, співбесіди, нара­ди. Є шанс, що у вас все вийде.

СКОРПІОН

У вашому житті все буде на­стільки добре, що ви за­хочете розповісти про це всьому світу. Однак не треба ділитися по­дробицями з усіма. Цей тиждень бажано провести тільки з близьки­ми людьми. Від спілкування з ними ви зарядитесь позитивною енергі­єю.

СТРІЛЕЦЬ

Протягом найближчих двох днів вам слід бути напогото­ві, адже в будь-який момент може­те потрапити в незручну ситуацію. Особливо небезпечним виявиться 29 серпня. На початку вересня на­стане сприятливий період, який обіцяє вам багато приємних і, що важливо, корисних знайомств.

КОЗЕРІГ

Жага пригод змусить вас щось змінити у своєму жит­ті. Може, ви підете у відпустку, а може, зміните місце проживання. У вас буде спокуса сісти на дієту. Не робіть цього! Зайву вагу скинути буде складно. Окрім того, нашко­дите здоров’ю.

ВОДОЛІЙ

Вам важливо прислухати­ся до власного тіла. За поя­ви будь-яких симптомів або тривожних дзвіночків звертайтеся до лікаря. У вашому оточенні мо­жуть з’явитися люди, які шукають вигоду і ставляться до вас нещиро. Намагайтеся уважно придивлятися до всіх нових знайомих.

РИБИ

Одружених Риб доля буде випробовувати на міц­ність. У стосунках з коханою лю­диною може настати криза. Важли­ва дата — 28 серпня. Цього дня все вирішиться. Дачникам зірки радять якомога більше часу проводити на присадибних ділянках.

Схожі новини