Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 19 по 25 серпня 2024 року

  • 19.08.2024, 07:00
  • 549

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Вам рекомендується зайнятися домашніми спра­вами. Можна розпочати ремонтні роботи або придбати корисні речі для дому. У коханні або питаннях, що стосуються дітей, цього тижня можливі прикрощі. Намагайтеся не робити занадто різких вчинків.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям цього тижня до­ведеться здійснити ряд ко­роткотермінових поїздок. У ціло­му вони обіцяють бути вдалими. Тиждень сприятливий для інтелек­туальної активності, проходження курсів і навчання, пов’язаних і з ро­ботою, і для власного задоволення.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня зосередьте увагу на фінансових спра­вах. Тиждень сприятливий для по­купки і продажу нерухомості. У взаємостосунках з партнерами мо­жуть бути складнощі. Це стосується як ділових, так і особистих зв’язків. Ймовірні суперечки, в тому числі з родичами і сусідами.

РАК

Раки зможуть заявити про себе, привернути увагу до своєї персони. У цей час будуть до­бре вдаватися організаційні справи, більшість з яких вирішуватимуться завдяки контактам і зв’язкам. Також великий ризик травм і перевтоми. Намагайтеся дотримуватися по­мірності у фізичних навантаженнях.

ЛЕВ

З хвороб вам найбільше за­грожують ті, що походять від алергії, тому краще бережіть ди­хальну систему, не забувайте про профілактику і загартування. Захво­рювання можуть бути пов’язані з пе­ревтомою. Ці причини можуть при­зводити до травм і головного болю.

ДІВА

Більш пристойні доходи в основному будуть прихо­дити до тих, хто проявляє творчість у своїй роботі. Успіхи можуть бути в рекламі, сфері розваг, педагогіці. З речей краще купувати те, що ро­бить ваше життя красивішим і світ­лішим: предмети мистецтва, освіт­лювальні прилади.

ТЕРЕЗИ

Хтось цього тижня відчує приплив сил і навіть їх над­лишок, а у когось можливі мля­вість, загальмованість. Збільшено ризик набуття зайвої ваги. По­дбайте про відпочинок. На нього заслуговуєте.

СКОРПІОН

Не дуже сприятливий для вас тиждень, енергія по­ступово вичерпується. Прихова­ні вразливості організму можуть проявитися знову. Безпричин­на дратівливість або печаль, по­чуття самотності можуть свідчити про проблеми зі здоров’ям. Знайдіть час і виберіться на природу — у гори, або хоча б до парку.

СТРІЛЕЦЬ

Контрастний тиждень, мож­ливі коливання енергетики. Може відкритися доступ до внутрішніх резервів, відчуєте оновлення сил. Хоча у будь-якому випадку сили по­трібно витрачати економно, уника­ти непотрібних хвилювань.

КОЗЕРІГ

У фінансових справах кра­ще сподіватися на себе. Чужі поради, що стосуються гро­шових і майнових питань, можуть виявитися марними або навіть шкідливими, що призведе до про­блем і конфліктів. Практична до­помога з боку малоймовірна, ваші партнери можуть стати вашими конкурентами.

ВОДОЛІЙ

Тиждень сприятливий для доходів від роботи на дому, сімейного бізнесу, ніж від ро­боти за наймом. Але якщо врегу­лювати конфлікти вчасно, справи підуть успішно. Найбільші фінансо­ві труднощі можуть бути пов’язані із зайвою щедрістю або неуважністю.

РИБИ

Тиждень не буде спри­ятливим для важкої пра­ці. Добре, якщо ваша робота схо­жа на розвагу. Чим більше радує, тим більше зможете заробити. При цьому варто побоюватися азарт­них ігор. Якщо маєте талант до мистецтва або рукоділля, ваше хобі теж може принести дохід.

Схожі новини