Передплата 2024 ВЗ

Квіти-талісмани за місяцем народження

  • 01.08.2024, 23:21
  • 198

Яка твоя квітка-талісман

Гвоздика, січень. Вона є символом честі, чарівності, прихильності та любові. Люди володіють такими рисами, як лагідність, лояльність та сми­ренність.

Фіалка, лютий. Це символ мудрості і скромності. Люди мають розвинену інтуїцію та природну мудрість. Народжені цього місяця завжди поділяться цінною порадою.

Нарцис, березень. Це сим­вол удачі. Березневі люди ар­тистичні і творчі. Для них займа­тися багатьма справами — не проблема. Дуже цінують у житті прості речі.

Ромашка, квітень. Ця квіт­ка означає невинність і чистоту. Такі люди оптимістично став­ляться до всього, але завжди готові на певну авантюру. Вони вміють зберігати таємниці й за­вжди залишаються щирими.

Конвалія, травень. Ця квіт­ка є символом щастя і смирен­ності. Люди, народжені в травні, часто амбітні, практичні, надій­ні. Дбайливо ставляться до ро­дини.

Троянда, червень. Такі люди наповнені романтикою. До стосунків ставляться сер­йозно, наповнюючи їх роман­тичними нотами та пристрастю.

Дельфініум, липень. Ця квітка — символ провидіння. Липневі іменинники мають ви­тончене почуття гумору, тому часто дотепні і чарівні.

Гладіолус, серпень. Ця квітка символізує силу, щирість, відданість. Люди, котрі народи­лися в серпні, володіють висо­ким інтелектом і знають шлях до поставленої мети. Часто вони лідери і заслужено користують­ся повагою.

Айстра, вересень. Ця квітка про мудрість, терпіння, вишука­ність, і владу. Вересневі люди завжди можуть вислухати люди­ну, не вміють ховати свої справ­жні почуття.

Календула, жовтень. Це символ тепла і захисту. Люди, народжені цього осіннього мі­сяця, наділені добротою та те­плом. Завжди можуть дати цінну пораду, шукають нові можли­вості, духовно розвиваються.

Хризантема, листопад. Вона символізує спокій та опти­мізм. Люди, котрі з’явилися на світ у листопаді, виглядають су­воро, але в душі чутливі та ніжні особистості.

Лілія, грудень. Це символ надії, багатства та удачі. Такі люди сильні духом. Адекватно сприймають будь-яку ситуацію.

Нінель Кузнецька.

Схожі новини