Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Надалі не зупинятимусь — уявляю себе за кермом ще й вантажного автомобіля»

  • 23.07.2024, 17:59
  • 172

Відразу три учасники проєкту «Автошколи для осіб з інвалідністю» успішно склали практичний іспит та отримали посвідчення водія

Фото: Сервісні центри МВС у Львівській області
Фото: Сервісні центри МВС у Львівській області

«Згадуючи увесь насичений період навчання, про своє рішення пройти цей курс точно не шкодую. Нині я нарешті одержав перше посвідчення водія, проте надалі не зупинятимусь — планую відкрити й інші можливості. Завжди уявляв себе за кермом ще й вантажного автомобіля», — розповів новоспечений водій Назар Бурсук, який навчався водінню в межах проєкту «Автошколи для осіб з інвалідністю».

Юрій Бугай родом із Самбірщини, розповів, що керувати автомобілем його давня мрія. Завдяки проєкту він зміг подолати усі труднощі та досягнути мети.

Участь в проєкті виявилася цікавим досвідом і для Рустама Мусаєва. Після початку повномасштабної війни хлопець переїхав із Харківщини до Львова. «Почуваюся хоч і схвильовано, але враження загалом дуже хороші. Разом із посвідченням отримав мотивацію придбати власне авто й досліджувати нові місця у рідній державі», — розповів він.

Як повідомили у Сервісному центрі, понад 30 учасників проєкту «Автошколи для осіб з інвалідністю» успішно пройшли навчання та отримали посвідчення водія.

«Наша мета — створення інклюзивного середовища в Україні, де кожен громадянин матиме однакові можливості в доступі до державних послуг, аби кожен охочий зміг стати водієм», — наголосив Павло Яцина, начальник Регіонального сервісного центру МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

Схожі новини