Передплата 2024 «Добрий господар»

Є знеструмлення у дев’яти областях України

  • 20.07.2024, 15:30
  • 244

В Україні станом на ранок суботи, 20 липня, через бойові дії та технологічні порушення залишалися без електропостачання споживачі у дев’яти областях

Фото: Львівський портал
Фото: Львівський портал

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

В одному з районів Вінницької області внаслідок технологічних порушень припинена подача газу до 50 приватних будинків.

У Волинській області в одному з районів під час земляних робіт був пошкоджений підвідний газопровід. Припинена подача газу 292 споживачам приватного сектору.

У Дніпропетровській області внаслідок бойових дій були знеструмлені 1,1 тисячі споживачів. На ранок усі заживлені.

У Донецькій області через обстріли минулої доби були знеструмлені понад 7 тисяч абонентів у 19 населених пунктах. Енергетики заживили 5,8 тисячі абонентів у п’яти населених пунктах. На ранок залишаються без напруги 143 населені пункти, загалом — понад 79 тисяч абонентів.

У Запорізькій області на ранок через бойові дії без енергопостачання залишається 3731 споживач у 51 населеному пункті.

У одному з районів Львівської області пошкоджений розподільний газопровід. Припинена подача газу до 90 приватних будинків.

У одному з районів Миколаївської області внаслідок бойових дій пошкоджено два п’ятиповерхові житлові будинки. Без газопостачання залишились 128 абонентів.

Внаслідок технологічних порушень у Одеській області частково знеструмлені два населені пункти.

У Полтавській області через бойові дії знеструмлені 2,2 тисячі абонентів.

У Сумській області внаслідок атаки ворожих безпілотників знеструмлювались 11 населених пунктів — 9,1 тисячі споживачів, усі заживлені. Також через бойові дії знеструмлені 866 споживачів у двох населених пунктах. Через технологічні порушення знеструмлені 4,8 тисячі споживачів у двох населених пунктах.

Загалом без електропостачання залишаються 9,6 тисячі споживачів у 74 населених пунктах, з них 4,4 тисячі споживачів знеструмлені внаслідок бойових дій.

У Харківській області станом на ранок 20 липня внаслідок бойових дій без електропостачання залишаються 38,2 тисячі споживачів у 107 населених пунктах.

В одному з районів внаслідок бойових дій пошкоджені ввідний газопровід низького тиску та газовий лічильник до багатоквартирного будинку. Без газопостачання залишились 136 абонентів.

У Херсоні через ворожі обстріли є нові знеструмлення у 457 абонентів. На ранок через бойові дії у Херсоні знеструмленими залишаються понад три тисячі абонентів, у Херсонській області - 26,3 тисячі абонентів у 48 населених пунктах.

У Чернігівській області внаслідок атаки безпілотників знеструмлені 26,7 тисячі споживачів у 14 населених пунктах. На ранок внаслідок бойових дій без світла понад 4 тисячі споживачів у 45 населених пунктах.

Схожі новини