Передплата 2024 «Добра кухня»

Адель оголосила про перерву у творчості

  • 18.07.2024, 19:30
  • 332

Співачка Адель зробить «велику перерву» у музичній діяльності

Співачка Адель. Фото із її соцмереж
Співачка Адель. Фото із її соцмереж

Британська виконавиця Адель заявила, що зробить «велику перерву» у музичній карʼєрі після серії концертів. Вона оголосила, що відчуває повне спустошення.

Концертний тур Адель триватиме до листопада 2024 року. Вона розповіла, що після марафону виступів вичерпала себе та свої творчі сили.

«У мене взагалі немає жодних планів на нову музику. Я хочу зробити велику перерву після всього цього. Думаю, що займуся іншою творчістю хоча б на деякий час. Ви знаєте, я взагалі не співаю вдома. Хіба це не дивно?» — зізналася Адель.

Після туру Адель хоче відпочити у Великій Британії. Вона зазначила що сумує за життям, коли не була відомою, тож прагне балансу у житті.

Останній музичний альбом «30» Адель зробила у 2021 році — він став першим за 6 років. До нього увійшли 12 композицій — співачка присвятила платівку сину Анджело. Її пісня «Easy on Me» отримала чимало нагород.

Уже не вперше співачка оголошує про паузу в музиці. У 2011 році Адель мала операцію на голосових звʼязках. У липні 2016 року артистка вирішила присвятити себе вихованню сина.


Джерело: ZDF

Схожі новини