Передплата 2024 «Добра кухня»

Конкурс краси віртуальних моделей: хто переміг у змаганні штучних інтелектів

  • 11.07.2024, 20:15
  • 500

На конкурсі краси віртуальних моделей, які створив штучний інтелект, перемогла активістка з Марокко Кенза Лейлі

Фото Comments.ua
Фото Comments.ua

Вона перемогла понад 1500 інших комп’ютерних моделей отримала титул Міс ШІ, а також приз 20 тис. доларів, який віддадуть її автору.

На початку цього року організація World AI Creator Awards оголосила перший у світі конкурс краси серед моделей, які створені штучним інтелектом. Конкурс краси отримав назву «Міс ШІ». Як заявили організатори, метою конкурсу була спроба показати «зміни в тому, як ми сприймаємо красу та креативність у сферах штучного інтелекту». У журі конкурсу краси Міс ШІ були двоє реальних людей та двоє моделей ШІ.

Судді оцінювали усіх учасників у трьох основних категоріях: реалістичність, техніка та соціальний вплив.

Після шести місяців змагань та понад 1500 кандидатів на звання Міс ШІ, перемогу отримала Кенза Лейлі з Марокко. Лейлі заявляє, що вона активістка та інфлюенсерка, яка має має 200 тис. шанувальників в Instagram. У її біографії вказано, що «її привабливий контент тісно пов’язаний з марокканським суспільством» і що її мета «зробити свій внесок у розширення прав і можливостей жінок у Марокко та на Близькому Сході».

«Я неймовірно вдячна за цю можливість представляти розробників штучного інтелекту та пристрасно відстоювати позитивний вплив штучного інтелекту. Перемога в конкурсі „Міс ШІ“ ще більше мотивує мене продовжувати свою роботу над розвитком технології штучного інтелекту», — зазначила Лейлі у промові після перемоги у конкурсі краси.

Друге місце на конкурсі краси Міс штучний інтелект здобула французька згенерована модель Лаліна Валіна (Lalina Valina). Третє місце отримала португальська віртуальна модель Олівія С (Olivia C).

Схожі новини