Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Я десятки разів плакала від вдячності людям»: сім'я відомого ведучого удочерила дитину

  • 30.06.2024, 17:15
  • 571

Родина Мірошниченків поповнилась дівчинкою Ангеліною. Сім'я завершила процес удочеріння

Фото з Фейсбуку Тімура Мірошниченка
Фото з Фейсбуку Тімура Мірошниченка

Про це написала дружина ведучого Тімура, Інна Мірошниченко в Інстаграм.

«15 травня в Міжнародний день сім'ї я їхала у справах і застрягла в заторі на Парковій дорозі. Вирішила не витрачати час і подзвонити в одну зі служб у справах дітей. Трубку підняли, а я не очікувала. Прошу почекати й починаю швидко за кермом заходити на сайт Мінсоцполітики, сортувати анкети дітей за віком 8−12, і першою серед всіх бачу її імʼя. Ангеліна. Ангел-Інна. Це наш ангел, точно наш», — розповіла Інна Мірошниченко на сторінці в Інстаграм.

«На наступний день я ознайомилася з анкетою і чекала на ZOOM, який ледь не розірвав наші з Тімом серденька. Ця історія не буде простою, бо має багато викликів і потребує багато сміливості й терпіння. Як би страшно не було чути історію чи медичний висновок, жодного разу ми не подумали, що треба подивитися ще когось. Це наша Ангеліна. Бо ми одразу знали: перша анкета, яка буде актуальною, — це анкета нашої дитини», — зазначила Інна Мірошниченко.

«Далі було півтора місяця служб, розпоряджень, документів, погоджень і 1600 км в один бік для побачення. Я десятки разів плакала від вдячності людям, які допомагали, робили все, що в їхніх силах і навіть більше, аби пришвидшити це. Хоча це не вберегло нас від „Чому так довго? Я так плакала за вами…“ Але це вже в минулому. Попереду ще багато бюрократії, але все це такі дрібниці, коли ти бачиш, що дитина отримала те, про що так сильно мріяла, — сім'ю!» — написала Інна Мірошниченко.

Тепер сім'я Мірошниченків складається з шести людей: подружжя, біологічних дітей, 6-річної Мії та 4-річного Марка, та прийомних, 3-річного Марселя й Ангеліни.

Схожі новини