Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нардеп Роман Лозинський першим в Україні взяв шлюб через «Дію»

Його обраницею стала викладачка УКУ Світлана Кісільова

Фото зі сторінки у Фейсбуці Романа Лозинського
Фото зі сторінки у Фейсбуці Романа Лозинського

Перший пішов. Народний депутат України від «Голосу» 30-річний Роман Лозинський, який в парламенті представляє Львівщину, першим в Україні взяв шлюб через «Дію». Його обраницею стала викладачка УКУ Світлана Кісільова, яка є експерткою зі стратегічних комунікацій.

Як повідомив віцепрем'єр-міністр і міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, перша в Україні пара, яка одружилася завдяки сервісу «Дія», була разом під час розпису, бо «крім любові одне до одного, має пристрасть до інновацій».

«Спочатку ми думали, що ключова аудиторія послуги — пари на відстані, а Роман та Світлана вигадали інше застосування сервісу — поєднали онлайн-церемонію та офлайн-весілля. Беріть на замітку», — наголосив міністр.

Закохані повінчалася у Львові, а саме весілля відгуляли на Тернопільщині. Серед гостей на весіллі були нардепи, військові побратими, ексочільниця МОН України Ганна Новосад.

У коментарі для «ВЗ» нардеп сказав, що зараз зі своєю коханою перебуває на медовому місяці у Львові.

«Одружились. В ці темні часи ми є один в одного. Тепер офіційно перед Богом і Україною. Цей світлий день розділили зі своїми у надзвичайному просторі на Тернопільщині, якби хто питав. Любов перемагає все», — написав пан Лозинський у своєму фейсбуці.

Роман Лозинський підписав контракт на проходження служби в резерві ЗСУ у 73-му морському центрі ССО. На початку великої війни депутат добровільно мобілізувався і воював на Херсонському напрямку.

Схожі новини