Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Чорному морі перебуває російський ракетоносій, — Сили оборони півдня

  • 21.06.2024, 12:45
  • 220

На бойовому чергуванні у Чорному морі перебуває один підводний ракетоносій ворожого флоту. На ньому є до чотирьох крилатих ракет типу «Калібр»

Фото ілюстративне Сил оборони півдня
Фото ілюстративне Сил оборони півдня

Про це повідомили Сили оборони півдня.

В Азовському морі є 8 ворожих кораблів, з них 3 — надводні ракетоносії. Спорядження може бути до 24 крилатих ракет типу «Калібр».

Також відомо, що протягом доби ворог атакував позиції українських захисників на сході та півдні України. Найбільше атак ворога відбито у Донецькій області.

На Харківському напрямку було три бойових зіткнення. Бої тривали, зокрема, у районах населених пунктів Глибоке, Липці і Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку було 18 бойових зіткнень. Сили оборони відбивали атаки ворога в районі Синьківки, Стельмахівки, Степової Новеселівки, Піщаного Харківської області.

Сили оборони на Лиманському напрямку відбили дев’ять атак ворога у районах населених пунктів Греківка, Невське та в Серебрянському лісництві Луганської області

На Сіверському напрямку відбили вісім атак у районах Роздолівки і Верхньокам’янського Донецької області.

На Краматорському напрямку оборонці зупинили 15 спроб ворога прорвати оборону у районах Нового, Кліщіївки, Калинівки, Андріївки та Іванівського Донецької області.

Лиховій зазначив, що за останню добу ворог активізувався на Торецькому напрямку, здійснив десять безуспішних атак у районах населених пунктів Шуми, Нью-Йорк та міста Торецьк.

На Покровському напрямку протягом доби ЗСУ відбили 53 атаки росіяни у районі населених пунктів Олександропіль, Новоолександрівка, Воздвиженка, Сокіл, Євгенівка, Карлівка, Калинове, Новоселівка Перша та Уманське Донецької області.

На Курахівському напрямку захисники продовжують стримувати загарбників у районі населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Побєда, села Костянтинівка і Парасковіївка, де ворог 21 раз намагався прорвати оборону.

На Времівському напрямку ворог здійснив три безуспішні штурми в районі Водяного.

На Оріхівському напрямку відбулося два зіткнення у районі малої Токмачки Запорізької області.

На Придніпровському напрямку були шість атак на позиції Сил оборони.

Схожі новини