Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові жінка народила восьму дитину (ФОТО)

  • 18.06.2024, 13:45
  • 454

У лікарні святої Анни багатодітна мама народила восьму дитину

Фото із сайту Львівської міськради
Фото із сайту Львівської міськради

40-річна Вірі Войтків — щаслива мати уже вісьмох дітей.

Жінка завжди мріяла про багатодітну сім`ю, та спочатку вона пережила втрати дітей. Дві вагітності були невдалими. На терміні 14−15 тижнів вона втрачала своїх ненароджених крихіток.

У 20 років жінці поставили діагноз — безпліддя.

Тоді Віра на тривалий час полишила спроби завагітніти, та якось під час медичного огляду дізналася, що вона знову при надії.

Через негативний досвід попередніх вагітностей, жінка боялася зробити зайвий рух, аби не нашкодити. І таки змогла виносити дитя. Тоді Вірі був 21 рік.

«Одразу після народження первістки мені здавалося, що то сон. Я не вірила, що змогла виносити і народити. Щастю не було меж!», — згадує жінка.

Отож, мрія Віри здійснилася. Одне за одним вона народила семеро діточок. І ось у 40 років, жінка увосьме стала мамою. Її донечка Амелія з’явилася на світ у лікарні святої Анни, що більш відома серед львів'ян як пологовий на Мечникова. Вага крихітки — 3500 гр, зріст — 53 см.

Тепер Віра — мама шістьох дівчаток і двох хлопців. У пологовому на Мечникова жінка народили уже вп’яте поспіль, бо повністю довіряє своїй лікарці, з якою знайома уже 12 років.

«У нас особливий зв’язок. Інколи вона передчуває те, що мені потрібна консультація, і телефонує швидше, аніж я їй. Скажу так: кожна вагітність є особливою, і під час кожної тривога мене не полишала. Але коли поруч лікарі з багаторічним стажем, страх зникає», — запевняє жінка.

Схожі новини