Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Соцмережі обурила реклама білизни із відомою акторкою Оленою Кравець

  • 15.06.2024, 09:23
  • 1 524

Українська ведуча Олена Кравець потрапила в скандал через рекламу білизни brabrabra для військових, у якій говорить від імені захисниці з позивним «Піранька»

Компанія, яка випускає жіночу білизну, розмістила банер на підтримку військовослужбовиць ЗСУ. У рекламі використали обличчя колишньої акторки «Кварталу 95» Олени Кравець.

Були моменти, коли білизна не тримала, й при виконанні своїх обов’язків просто випадали груди", — йдеться у рекламному слогані.

На це відреагувала сержантка та медикиня Аліна Сарнацька. У дописі Сарнацької вказується, що проєкт, на її думку, використали з метою піару. На допомозі військовослужбовицям вирішили прорекламувати свою діяльність і компанія-виробник білизни, і громадська організація, яка до цього причетна, і Олена Кравець. При цьому захід втілили без жінок у війську, яких він стосується.

«Дуже успішний проєкт. Брабрабра хотіла піар на військових і продавать ліфчики. Кравець просто хотіла піар на військових, ГО хотіла піар на військових і передасть їм ліфчики. Всі довольні. А я б хотіла ніколи не бачити цей позор і я не дуже довольна. А ще більше я сумую через те, який образ військових знов і знов створюють „жіночі ініціативи“. Всі мої знайомі жінки можуть справитися зі своїми грудьми і говорити за себе самі. Без допомоги Кравець», — обурилась військова.

Проєкт називається «Одна за одну».

Схожі новини