Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 17 по 23 червня 2024 року

  • 17.06.2024, 07:00
  • 1 170

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Будь-які пропозиції, які бу­дуть надходити цього тиж­ня, перевіряйте тисячу разів. На­ївність може зіграти з вами злий жарт! На початку тижня виникне бажання нічого не робити. Пере­терпіть цей період. Він — лише сиг­нал про те, що ви втомилися і вам негайно потрібна відпустка.

ТЕЛЕЦЬ

Хороші новини чекатимуть на вас на початку тижня. Поста­райтеся втримати ці новини у та­ємниці, щоб не наврочити. Спри­ятливий тиждень для ґрунтовної роботи. Можете сміливо наван­тажувати себе на повну котушку. Втоми не відчуватимете!

БЛИЗНЮКИ

В особистих стосунках на не­одружених очікують карди­нальні зміни. Можливо, ви отрима­єте довгоочікувану пропозицію руки і серця. Вільним Близнюкам можна розраховувати на приємне знайом­ство. Одруженим варто більше уваги приділяти своїй «половинці».

РАК

Настав тиждень, коли можна хоч чимось уріз­номанітнити ваше життя. Ймовір­но, час змінити сферу діяльності або знайти собі нових друзів. По­їздки, заплановані на цей тиждень, будуть вдалими. А ось ділових пи­тань зараз краще не вирішувати.

ЛЕВ

Цього тижня краще не імп­ровізувати. Навпаки, скла­діть чіткий план дій. Тільки у цьому випадку успіх забезпечений. Може накопичитися напруга у стосунках з коханою людиною. Вам необхідно разом поїхати у відпустку або вибра­тися у культпохід чи в гори у вихідні.

ДІВА

Домашній побут погли­не Дів повністю. Зрештою, ви втомитеся і вам буде потрібний відпочинок. Краще, якщо ви про­ведете його на свіжому повітрі, — це додасть сили. Уважно добирай­те слова у спілкуванні з близькими родичами. Можете мимоволі обра­зити їх.

ТЕРЕЗИ

Робочі думки та ідеї, які бу­дуть постійно у вас з’являтися, обов’язково озвучуйте начальству. Особливо підходить для цього по­неділок, 17 червня. З дітьми зараз краще підтримувати хороші сто­сунки, інакше вони можуть зали­шити вас осторонь від важливих подій у їхньому житті.

СКОРПІОН

Сприятливий період для зачаття. Якщо ви одружені давно і мріяли про дитину, зараз саме час дати собі шанс! Сваритися цього тижня не можна. Навпаки, поста­райтеся підтримувати в собі спо­кій і гармонію.

СТРІЛЕЦЬ

З фінансами вам цього тижня не пощастить. Очікуються непередбачувані витрати, можли­во, близькі попросять у вас пози­чити немаленьку суму. Не скупіть­ся: все повернеться вчасно і з лишком. На роботі будьте напого­тові! Ймовірно, проти вас влашто­вують змову.

КОЗЕРІГ

Усе хороше, що має стати­ся з вами найближчим ча­сом, прийде до вас несподівано. Цього тижня краще нічого не пла­нувати. Можливі сварки з вашими половинками і навіть розставання. Правда, вони будуть недовгими, і незабаром союз відновиться.

ВОДОЛІЙ

Навіть скептикам у найближ­чий тиждень краще поклас­тися на інтуїцію. Вона буде правити вашим світом. Остерігай­теся хвороби. На роботі буде бага­то паперової тяганини. У перервах між роботою налагоджуйте стосун­ки з колегами за горнятком кави.

РИБИ

Тиждень буде непростим, але дасть гарні плоди. На­прикінці тижня будете виснажені, зате задоволені собою. 20 червня деякі Риби можуть отримати знак від долі, який змусить замислити­ся про зміни. Перш за все вони очі­куються на особистому фронті.

Схожі новини