Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко відреагував на провокацію проти Девіда Кемерона

  • 08.06.2024, 11:45
  • 341

Спланована операція російських спецслужб — так відреагував пʼятий президент Петро Порошенко провокацію проти міністра закордонних справ Великої Британії Девіда Кемерона. Порошенко наголосив: мета кремля — підірвати західну коаліцію на підтримку України

«Хотів би розчарувати всіх тих, хто вважає, що активізація пранкерів та їхніх дзвінків європейським лідерам є звичайним розіграшем. Йдеться про сплановану операцію російських спецслужб, які не зупиняться ні перед чим у своїй спробі посіяти розбрат і недовіру серед наших друзів і союзників», — пише пʼятий президент.

«росія веде війну не лише з Україною, а й з усією Обʼєднаною Європою та цивілізованим світом. Цинічну гібридну війну без правил. Фейки, цькування, брехня і маніпуляції - це їх типові методи. І ними не гребують», — констатує лідер партії.

«Протиставити цьому маємо нашу єдність, солідарність і довіру. Спільну координацію і роботу заради спільної перемоги, миру і світової безпеки. Здолати це зло можемо лише разом», — переконаний Петро Порошенко.

Зазначимо, міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон провів відеодзвінок, як він думав, із колишнім президентом України Петром Порошенком. Насправді це виявився шахрай, який підробив зображення.

Схожі новини