Передплата 2024 «Добра кухня»

Магнітні бурі на 10 — 16 червня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді рівень геомагнітної насиченості магнітосфери Землі, за винятком одного дня, очікується слабким. Проте це не означає, що від його впливу не потерпатимуть метеочутоливі і метеозалежні люди

Слабкий рівень геомагнітної напру­женості прогнозують 10, 11, із 13 по 16 червня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати головний біль та слабкість, по­рушення травлення та апетиту, підвищену тривожність та панічні атаки, запаморочен­ня та нудоту, підвищену чутливість до елек­тромагнітних випромінювань та змін атмос­ферного тиску.

Помірний рівень геомагнітної напру­женості, як передбачають учені, слід очіку­вати 12 червня. У цей день особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення.

Для убезпечення здоров’я і самопочут­тя від впливу геомагнітних перепадів біль­ше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте до­статньо води та відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюва­тися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріаль­ним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини