Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 3 по 9 червня 2024 року

  • 03.06.2024, 07:00
  • 1 171

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Цей тиждень — ваш час. Використовуйте будь-яку можливість, щоб почати нову сто­рінку як в особистих стосунках, так і в бізнесі. Ваші успіхи безпосеред­ньо залежать від уміння проявляти креативний підхід, творчу ініціативу і оригінальність.

ТЕЛЕЦЬ

Найближчим часом дове­деться багато і наполегли­во працювати, що може негативно позначитися на подружніх стосун­ках. Це час кар'єрного росту і по­будови стратегічних планів. Але, відклавши усі справи, ви могли б багато чого досягти і на любовно­му фронті.

БЛИЗНЮКИ

Для вас настав час фар­ту і виконання раніше на­мічених планів. Перший тиждень червня — налагодження стосунків з представниками далекого зару­біжжя. На любовному фронті неодружених Близнюків чекає успіх — ви отримаєте можливість зав’язати тривалі стосунки.

РАК

Для Раків червень — місяць повної самовіддачі і нерво­вих потрясінь. В особистому житті чекають гострі ситуації, які лише пі­дігріють пристрасть. Подружні сто­сунки будуть далекі від ідеальних.

ЛЕВ

Вас переслідуватимуть нерозуміння, відсутність внутрішньої гармонії. У подруж­ніх стосунках вас чекає напру­га. Щоб якось розрулити ситуа­цію, доведеться трохи втамувати власні апетити. В іншому випадку вас підстерігатимуть конфлікти.

ДІВА

Не налаштовуйтесь на романтичне проведення часу і насичене особисте життя. Це час напруженої роботи і завер­шення раніше розпочатих справ, а також вибудовування партнер­ських стосунків. Варто бути осо­бливо уважними до здоров’я.

ТЕРЕЗИ

Початок червня для вас — час кохання і відновлен­ня стосунків. Вас чекають уда­ча і підтримка з боку партнера. Час задуматися про підвищення зарплати. Бережіть серце. Утри­майтеся від галасливих компа­ній.

СКОРПІОН

Приділіть час літнім бать­кам. Для любові і роман­тичних стосунків найсприятли­віші останні дні тижня. Тиждень сприятливий для операцій з не­рухомістю, а також для відвіду­вання лікаря, якщо вас щось тур­бує.

СТРІЛЕЦЬ

Щоб піймати фортуну, вам потрібно бути в постійному русі. Це стосується стосунків з проти­лежною статтю. Наприкінці тиж­ня випаде ряд перспективних мож­ливостей, завдяки яким досягнете успіхів на любовному фронті. Пре­красний час для знайомств у соці­альних мережах.

КОЗЕРІГ

Не забудьте про своїх близьких і коханих, порадуйте їх подарунками. Цього тиж­ня вам доведеться займатися ви­рішенням матеріальних питань, і ви досягнете успіху 6 та 7 червня. Жін­ки можуть розраховувати на пода­рунки, компліменти і знаки уваги.

ВОДОЛІЙ

Ініціатива і наполегливість — ключ до успіху. Прислухайте­ся до думки друзів, але приймайте рішення на підставі власних висновків. Сприятливий час для зу­стрічей і знайомств, початку нового витка у вашому житті. Саме час по­вернутися до роботи.

РИБИ

Краще б залягти на дно, мі­німізувати спілкування і ак­тивність на особистому фронті - все одно нічого путнього з цього не вийде. Звертайте увагу на сни, знаки і прикмети. Особисте життя почне на­лагоджуватися через кілька тижнів.

Схожі новини