Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові провели всеукраїнський благодійний турнір «BE STRONG WITH AZOV» з фрі-файту та контактних єдиноборств

  • 23.05.2024, 15:47
  • 430

Захід «BE STRONG WITH AZOV» присвятили до 10-ої річниці створення 12-ї бригади спеціального призначення Нацгвардії України «АЗОВ». А також як нагадування про полеглих бійців та тих, що досі перебувають у російському полоні

Організатори заходу — брати Олексій Доманицький (президент спортивного клубу «Галицькі Леви») та Віталій Доманицький (керівник відокремленого підрозділу ГО «Українська федерація змішаних бойових мистецтв UF MMA у Львівській області»), Українська федерація змішаних бойових мистецтв UF MMA та 12-та бригада спеціального призначення НГУ «Азов».

"Такі події надзвичайно важливі. Це не лише про спорт. Це допомагає нагадати усім, що війна триває. Потрібно підтримувати наших Героїв. Дякуємо їм за захист, дякуємо тим, хто віддав своє життя за Україну та чекаємо на тих, хто зараз у російському полоні", — зазначив президент спортивного клубу «Галицькі Леви» Олексій Доманицький.

Усі відвідувачі мали змогу задонатити на «банку» Азову. Кошти від вхідних квитків також скерують на потреби бригади. У перервах між поєдинками були проведені аукціони з цінними лотами.

Наразі всю суму, яку вдалося зібрати на турнірі ще не підрахували. Але, завдяки продажу семи лотів на аукціоні, залучили 147 тисяч гривень.

Схожі новини