Передплата 2024 «Добрий господар»

Lego Creators випустила ще п’ять моделей українських пам’яток

  • 23.05.2024, 09:15
  • 415

United24 та Lego Creators створили нові конструктори, присвячені українським памʼяткам: Київські Золоті ворота, бахчисарайський Ханський палац, Підгорецький замок, Одеський національний академічний театр опери та балету та Миколаївську астрономічна обсерваторія

Фото: United24
Фото: United24

Про це йдеться у повідомленні United24.

«Щасливі презентувати другий дроп ініціативи #UKRAINEinLEGObricks, яка знайомить світ з визначними памʼятками України. У ній — п’ять нових моделей: київські Золоті ворота, бахчисарайський Ханський палац, Підгорецький замок, Одеський національний академічний театр опери та балету і Миколаївська астрономічна обсерваторія», — йдеться у повідомленні.

Конструктори неможливо купити, однак їх можна виграти за внесок від 24 доларів на відбудову школи в Дніпропетровській області. Всього автори проєкту розіграють 15 конструкторів — по три кожного виду.

Збір триватиме з 20 травня по 20 червня. Усі зібрані кошти підуть на відбудову Великокостромської гімназії в Дніпропетровській області, куди 11 жовтня 2022 року влучила російська ракета.

Над проєктом працювали творці з чотирьох країн: Ерік Лоу та Марк Сегеді зі США, Даніель Зайдль з Німеччини, Мацей Коцот із Польщі та Олександр Єрмолаєв з України.

Схожі новини