Передплата 2024 «Добра кухня»

росіяни хочуть захопити Часів Яр до травня, — Головнокомандувач

  • 14.04.2024, 11:55
  • 463

російські війська отримали завдання захопити Часів Яр на Донеччині до 9 травня

Фото із соцмереж Олександра Сирського
Фото із соцмереж Олександра Сирського

Про це повідомив ​​Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

За його словами, українські бригади на цьому напрямку посилюють боєприпасами, дронами та засобами РЕБ.

«Загроза залишається актуальною, з урахуванням того, що вище російське воєнне керівництво поставило задачу своїм військам захопити Часів Яр до 9 травня.

З метою адекватного реагування на дії противника та зміцнення оборони наших військ на цьому напрямку були вжиті заходи щодо суттєвого посилення бригад боєприпасами, дронами, засобами РЕБ.

Головний висновок з дводенної роботи на фронті - необхідність підвищення якості підготовки, зокрема — морально-психологічної складової, нарощування чисельності високотехнологічних безпілотних систем різного призначення з підготовленими операторами, підвищення якості проведення асиметричних дій з метою зниження бойового потенціалу противника.

Продовжуємо проведення організаційних заходів з упором на підвищення ефективності управління, виключення дублювання, направлення вивільнених ресурсів на забезпечення бойових частин та підрозділів.

Головна задача цих заходів — нарощування боєздатності наших військ, збереження життя наших воїнів, зриву планів ворога, забезпечення підготовки резервів", — наголосив Головком.

Схожі новини