Передплата 2024 «Добре здоров’я»

TikTok розробляє новий застосунок для обміну фотографіями

  • 09.04.2024, 22:19
  • 358

Соціальна мережа TikTok працює над розробкою застосунку для обміну фотографіями, який, ймовірно, називатиметься TikTok Notes

Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

Про це пише TechCrunch.

Протягом останніх днів користувачі TikTok почали отримувати сповіщення про нібито новий застосунок TikTok Notes для обміну фотографіями.

У сповіщеннях йдеться, що компанія незабаром запускає «нову програму для публікацій фотографій» під назвою TikTok Notes, і наявні публікації фотографій користувачів будуть опубліковані в ній. За бажанням, користувачі можуть також вимкнути цю функцію.

У коментарі TechCrunch представник TikTok підтвердив, що компанія працює над застосунком, але додав, що він поки що недоступний.

«У межах нашої постійної відданості інноваціям у TikTok ми шукаємо способи надати нашій спільноті можливість створювати та ділитися своєю творчістю через фотографії та текст у спеціальному просторі для цих форматів», — зазначив він.

TikTok і Meta запекло конкурують за лідерство у соціальних мережах. Тоді як TikTok намагається створити конкурента для Instagram, Meta випустила вертикальний відеоплеєр для Facebook.

Крім того, TikTok експериментує з різними форматами, як-от півгодинні відео та текстові дописи на кшталт X і Threads.

Схожі новини