Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На тлі боргів у судах Трамп почав продавати Біблії

  • 27.03.2024, 20:20
  • 626

Колишній президент США Дональд Трамп почав продавати Біблію «Боже, благослови США» своїм прихильникам, поки сам перебуває у боргах через судові справи. Одна така книга коштує 59,99 долара

Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

Про це пише Associated Press.

Варіант Біблії Трампа, крім перекладу версії короля Якова, містить копії Конституції США, Білля про права, Декларації незалежності та Клятви вірності, а також рукописний приспів пісні кантрі-співака Лі Грінвуда, під яку Трамп виходить на своїх заходах.

«Усі американці повинні мати Біблію у своєму будинку, і у мене їх багато. Це моя улюблена книга. Я пишаюся тим, що підтримую і заохочую вас отримати цю Біблію. Ми повинні змусити Америку знову молитися», — сказав Трамп.

На сайті з продажу цих книг зазначено, що це «єдина Біблія, схвалена президентом Трампом», а також те, що вона «легка для читання, з великим шрифтом і лаконічним дизайном, який запрошує вас досліджувати Слово Боже в будь-якому місці й у будь-який час».

На сайті стверджують, що продукт «не є політичним і не має нічого спільного з будь-якою політичною кампанією».

Біблія — це лише останній, проте не єдиний товар, який Трамп реалізував під час передвиборчої кампанії. Зокрема, минулого місяця він дебютував з новою лінією кросівок під брендом Трампа на виставці Sneaker Con. Одна з пар — золоті Never Surrender High-Tops — коштувала 399 доларів.

Трамп також займався NFT і минулого року повідомив, що заробив від 100 000 до 1 мільйона доларів на серії цифрових карток, які зображували його в «мультяшних» образах, зокрема як астронавта, ковбоя і супергероя.

Як зазначає AP, Трамп зіткнувся з серйозною фінансовою кризою через судові справи проти нього. 25 березня він отримав відстрочку стягнення понад 454 мільйонів доларів, які він заборгував за вироком у справі про цивільне шахрайство. Рішення ухвалили за умови, що він внесе 175 мільйонів доларів протягом 10 днів.

Також Трамп уже вніс заставу в розмірі 92 мільйонів доларів для подачі апеляції на рішення суду у справі про наклеп на письменницю Джин Керролл.

Схожі новини