Передплата 2024 «Добра кухня»

За один вечір зібрали… більше 12 млн грн

  • 27.03.2024, 16:29
  • 654

У другу річницю створення львівської 125 окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України Центр підтримки 125 бригади провів черговий масштабний благодійний аукціон

Фото з Фейсбуку Ростислава Тістика
Фото з Фейсбуку Ростислава Тістика

Організатори ставили за мету зібрати 8 млн грн та закупити 500 FPV дронів для бригади. Проте, львівʼяни успішно перевиконали амбітну ціль та зібрали рекордні для України 12 млн 530 тис. 400 грн. Як зазначають організатори, 100% зібраних коштів підуть на закупівлю дронів різного типу.

«Попри молодий вік бригада вже має славну бойову історію. За короткий проміжок часу ми стали однією з кращих бригад в Збройних Силах України та зробили неоціненний внесок у захист територіальної цілісності та недоторканності України, тим самим примножили славні традиції попередніх поколінь захисників Батьківщини!», — сказав командир 125 окремої бригади ТРО ЗСУ Артур Горбенко.

«Від імені нашого Центру підтримки 125 бригади висловлюю безмежну подяку команді, що організовувала захід та всім, хто посприяв із ексклюзивними лотами з різних куточків світу, митцям та виробникам! Дякую запрошеним зіркам за патріотизм та підтримку! І звичайно — щира вдячність та повага кожному, хто долучився до благодійного аукціону та зробив свій внесок у підтримку наших Героїв! Дякуємо нашим найкращим та незламним ЗСУ за можливість жити та допомагати!», — сказав один з організаторів та координатор Центру підтримки 125 бригади Ростислав Тістик.

Ведучим благодійного аукціону був Юрій Горбунов.

Також впродовж вечора на гостей чекали вокальні виступи запрошених зірок — Dzidzio у дуеті з маленькою талановитою Анною-Марією Герман та Олександра Пономарьова.

Ексклюзивні партнери благодійного заходу: «Leoland», «Shuvar Family», «Regno» та «Стоп Кукарача», ГО «ВПО України».

Схожі новини