Передплата 2024 ВЗ

На Вінниччині мама загиблого прикордонника відкрила на його честь студію звукозапису

  • 27.03.2024, 18:00
  • 524

У місті Немирів мати загиблого прикордонника здійснила мрію свого сина та відкрила студію звукозапису

Фото: Державна прикордонна служба України
Фото: Державна прикордонна служба України

Олександр з дитинства захоплювався музикою, хореографією, мріяв стати відомим музикантом-діджеєм та заснувати власну студію звукозапису. Юнак писав музику в стилі техно. Свої твори він публікував у соцмережах під ніком"ALEBE". Але підступний ворог зруйнував мрії юнака. З початком повномасштабного вторгнення, він, не роздумуючи, став на захист Батьківщини.

«Попри всі труднощі, Олександр завжди щось наспівував, будь-то в окопі, чи на відпочинку. Музика з ним була завжди», — згадують побратими.

Та доля була безжалісною, 1 листопада 2022 року, виконуючи бойові завдання на Донеччині, Олександр Бевз дістав несумісні з життям поранення. Хлопцю назавжди залишилось 25.

Після смерті Олександра, мама Лариса Василівна вирішила втілити мрію сина — відкрити студію звукозапису. Це сучасна студія, де можуть записувати свої треки не лише професіонали, а й початківці. У приміщенні також облаштували невелику концертну залу та музей пам’яті Олександра. Студія отримала символічну назву — «ALEBE».

"Останні записи сина — «пишу і буду писати музику». У цій студії, я впевнена, будуть створюватись сучасні мелодії, як мріяв син", — ділиться Лариса Василівна.

Олександр віддав своє життя, щоб Україна жила у спокої та мирі! На жаль, життя героя-прикордонника передчасно згасло, але незгасною залишається пам’ять про його подвиг в ім'я миру та свободи.

Схожі новини