Передплата 2024 «Добрий господар»

Найдорожчим лотом на аукціоні в «Міротелі» стала колекція шевронів

Трускавець — це місто, в якому збір коштів для потреб ЗСУ відбувається на постійній основі

Фото Трускавецької міської ради
Фото Трускавецької міської ради

Тут щотижня проводяться акції на підтримку наших героїчних воїнів. Якщо не в курортному парку, то в санаторіях і готельно-відпочинкових комплексах, або, скажімо, під час концертів у Палаці культури імені Т. Шевченка чи на площі перед бюветом мінвод № 1. Для такої святої справи, як допомога рідному війську, використовуються локації у різних частинах міста. Ніхто від цього не стомлюється. Хтось більше донатить, хтось — менше. Але збір на оборону країни не припиняється.

Масштабний, добре організований благодійний аукціон, учасниками яких стали представники місцевого бізнесу, а також депутати та керівники ОТГ, гості з інших міст, недавно відбувся в елітному готельному комплексі «Міротель».

Акцію, як інформує пресслужба Трускавецької міськради, провели у рамках всеукраїнського проєкту «Пташки Перемоги» під назвою «Мільйони на дрони». Головними організаторами доброї справи стали Львівський обласний ТЦК та ГО «Добро.Дій». Функцію патронатства взяв на себе голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Організатори зробили все для того, щоб по-справжньому привернути увагу учасників, зацікавити їх оригінальними, цінними лотами: іконами, поштовими марками, дерев’яними інсталяціями, прапорами з підписами теперішніх героїв-військових, колекцією шевронів, а також картинами та прикрасами, багато чим іншим. Як і належиться для такого роду справ, на аукціоні зашкалювали емоції. Боротьба за право стати власником представлених для розіграшу лотів розгорнулась не на жарт. Щоб придбати на аукціоні пляшку шампанського «Артемівське», одному з учасників довелось викласти 50 тис. грн. Прапор з підписом Валерія Залужного продали за 55 тис. грн, гуцульську сокирку — за 200 тис. грн. Найдорожчим лотом стала колекція із 60 шевронів. Пішла з молотка за 333 тис. грн. Всього на аукціоні було зібрано 1 млн 950 тис. грн. Усі кошти мають цільове призначення. Використають для придбання дронів. Як повітря, потрібні вони нашим воїнам.

Схожі новини