Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 18 по 24 березня 2024 року

  • 18.03.2024, 07:00
  • 1 270

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Тиждень мине на підйо­мі. Можливо, вам вдасться проявити себе там, де це потрібно найбільше. Слід діяти сміливо, від­крито і винахідливо. Якщо у вас є мета, зосередьтеся саме на ній. В одружених стосунки вдома на ви­сокому рівні.

ТЕЛЕЦЬ

Не варто нічого робити по­спіхом. Багато справ змо­жуть вирішитися без вашої безпо­середньої участі. Беріть на себе лише ту частину роботи, яка вда­ється найкраще. Слід подбати про здоров’я. І бажано якомога більше відпочивати.

БЛИЗНЮКИ

Саме час приділити увагу побутовим справам. Ймо­вірні непорозуміння з близькими через дрібниці. Будьте уважні до батьків. Займайтеся домашніми проблемами. Друга половина тиж­ня — час відпочинку, розваг та ціка­вих знайомств. Приділіть макси­мум уваги коханій людині.

РАК

Матеріальні, професійні і домашні питання швидко вирішаться, якщо ви не піддавати­метеся зневірі. Практично всі ваші ідеї підтримають члени сім'ї і дру­зі. У вихідні можна дозволити собі великі покупки. Не забувайте провідувати батьків хоча б у вихідні.

ЛЕВ

Цього тижня може зрос­ти конкуренція всередині колективу. Новини і важливі події змусять організуватися і увійти в режим швидкого реагування. Про­водьте вільний час активно, уни­кайте самотності. У вихідні органі­зуйте зустріч з друзями.

ДІВА

Намагайтеся використа­ти цей тиждень для набут­тя впевненості у своїх силах, роз­ширення світогляду. Ви повинні знати, що зараз вам усе під силу і у вас все вийде. Сприятливий час для того, щоб проявити ініціати­ву. Ваші починання обов’язково отримають підтримку з боку ото­чення.

ТЕРЕЗИ

Вибирайте найважливіші справи і робіть їх почергово. На початку тижня можливе неспо­діване загострення матеріальних проблем, виникнення розбіжнос­тей з кимось із членів сім'ї або ро­дичем. Тримайте себе в руках. Бо для чого загострювати стосунки?

СКОРПІОН

Щоб під впливом емоцій не наробити дурниць, роз­кажіть про свої проблеми переві­реному другові (подрузі). Можна займатися обговоренням важли­вих питань у родині. Вірте: у вас все вийде!

СТРІЛЕЦЬ

Не плануйте занадто бага­то справ, залиште час для відпо­чинку. Дії або, навпаки, бездіяль­ність співробітників або партнерів по бізнесу можуть викликати у вас поганий настрій. Приділіть тиж­день вирішенню особистих справ.

КОЗЕРІГ

За нові справи братися не варто. Почекайте наступ­ного місяця. Будь-які вчинки, сло­ва і навіть думки повинні прохо­дити ретельний контроль. Будьте обережні з новими знайомими. Варто змінити графік наванта­жень, а також відкоригувати раці­он харчування.

ВОДОЛІЙ

Інтелектуальна робота може супроводжуватися несподіваними знахідками. За необхідності звертайтеся по допомогу до друзів. Будь-які спір­ні питання намагайтеся врегулю­вати мирним шляхом. За одним «кривим» словом назріває скан­дал.

РИБИ

Тиждень мине спокійно. Як тільки випаде вільна хви­лина, намагайтеся чимось пора­дувати себе. Інтереси і бажання сім'ї потрібно враховувати, здій­снюючи важливі кроки, що стосу­ються спільного майна, фінансів, побуту.

Схожі новини