Передплата 2024 «Добрий господар»

Стало відоме ім'я найсексуальнішого українського митця

  • 29.02.2024, 20:15
  • 834

Переможцем премії «Золотий ліфон», яку обирають онлайн-голосуванням з найпривабливіших культурних діячів України, цього року став актор Олексій Гнатковський

Фото: Премія "Золотий ліфон"
Фото: Премія "Золотий ліфон"

Про це організатори премії оголосили у Facebook.

38-річну зірку фільму «Довбуш» визнали найсексуальнішим митцем України.

«Ґазда наших сердець та вологих простирадл, що полонив душі. Бігме Боже, цей світ — його диктант. І хто його буде правити — бережіть печінки. Івана Довбуша вигадали тільки для того, щоби ми дізналися, який фантастичний цей Олексій Гнатковський», — так актора описує «Золотий ліфон».

Організатори премії кажуть, що цього сезону довго думали, чи на часі взагалі «Золотий ліфон». Але після перегляду фільму «Довбуш» вже думали, «навіщо взагалі „Золотий ліфон“, якщо його досі не отримав Олексій Гнатковський».

Тому запустили голосування — у цієї премії немає журі, а переможця обирає народ. Гнатковський переміг з величезним відривом.

Широку популярність актор здобув після ролі Івана Довбуша у фільмі «Довбуш» режисера Олеся Саніна, який запросив його на роль без кастингу. Знімання почалися у 2018 році, а прем'єра відбулася у 2023 році. Це була перша роль Гнатковського у кіно, хоч він і отримував пропозиції раніше. За словами актора, трюки він виконував без дублера.

Також Гнатковський був диктором радіодиктанту національної єдності у 2023 році.

Схожі новини