Передплата 2024 ВЗ

До Львова завітає «Довбуш»

  • 18.08.2023, 10:13
  • 1 216

Компанія FILM.UA Distribution рада повідомити, що 21 серпня у Львові відбудеться допрем'єрний показ українського художнього повнометражного фільму «Довбуш». Напередодні старту прокату в Україні фільм у Львові представлятимуть його творці: режисер Олесь Санін, продюсер Максим Асадчий, актори Олексій Гнатковський, Ростислав Держипільський та інші

«Довбуш» — це пригодницько-історична стрічка, що оповідає легенду про однойменного карпатського опришка, який боровся за свободу своєї землі, волю та справедливість на ній. Олекса Довбуш, ватажок карпатських повстанців-опришків, є втіленням архетипу українця із почуттям власної гідності, який не є войовничим за своєю природою і понад усе мріє про мирне, вільне та щасливе життя на своїй землі. Та коли вороги зазіхають на його свободу, він готовий пожертвувати усім і зі зброєю в руках захистити гідність свою, свого народу і свою любов.

Окрім допрем'єрного показу в кінотеатрі, в музеї пивоваріння «Львіварня» заплановано відкриття виставки костюмів та образів з фільму «Довбуш». Гості зможуть доторкнутися до оригінальних костюмів, які присутні у фільмі, та зануритися в атмоферу того історичного періоду!

Прем'єра «Довбуша» у Львові — це частина великого всеукраїнського промотуру, що охопить понад 13 міст України.

Прем'єра фільму 24 серпня 2023.

Будемо раді бачити вас на показі цієї стрічки!

Відкриття виставки та пресконференція з творчою командою стрічки відбуватиметься 21 серпня в Музеї пивоваріння «Львіварня» (вул. Клепарівська, 18) та розпочнеться о 15:00.

Допрем'єрний показ відбудеться 21 серпня 2023 року за адресою:
Львів, кінотеатр «Планета кіно» (Forum Lviv) вул. Під Дубом, 7Б, ТРЦ «Forum Lviv»

Схожі новини