Передплата 2024 «Добра кухня»

Байден вважає путіна «схибленим сучим сином»: заява

  • 22.02.2024, 09:30
  • 468

Президент США Джо ​​Байден назвав володимира путіна «схибленим сучим сином» під час заходу зі збору коштів у Сан-Франциско

Джо Байден. Фото АР
Джо Байден. Фото АР

«У нас є схиблений сучий син, цей чолов’яга, путін, інші. І ми завжди повинні турбуватися про ядерний конфлікт. Та екзистенційна загроза для людства — це клімат», — заявив Байден, звертаючись до присутніх на благодійному вечорі.

Він також розкритикував коментарі колишнього президента Дональда Трампа, який порівняв свої юридичні проблеми зі смертю російського опозиціонера і критика кремля Олексія Навального.

Байден перефразував коментарі свого попередника, а потім сказав присутнім, що «якби я стояв тут 10−15 років тому і говорив усе це, ви б усі вважали, що я повинен бути ув’язнений».

«Він порівнює себе з Навальним і каже, що через те, що наша країна стала комуністичною, його переслідували так само, як переслідували Навального. Звідки, чорт забирай, це береться», — зазначив Байден.

На відміну від нього та інших західних лідерів, Трамп, лідер республіканців на президентських виборах 2024 року, досі не засудив рф або путіна за смерть Навального.


Джерело: CNN

Схожі новини