Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Глава Пентагону розпочав засідання «Рамштайну»

  • 14.02.2024, 18:15
  • 418

Сьогодні, 14 лютого, Міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін офіційно відкрив засідання Контактної групи з питань оборони України, виступивши перед учасниками онлайн

Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

Про це повідомляє Міноборони США.

«Сьогодні ми разом працюватимемо над короткостроковими потребами України», — сказав він у своїй онлайн-речі до учасників засідання.

Йдеться про нагальні проблеми в більшій кількості артилерії, боєприпасах і ракет для протиповітряної оборони.

12 лютого, у ЗМІ з’явилася інформація про те, що глава Пентагону Ллойд Остін скасував свій візит до Брюсселя через термінову госпіталізацію.

У рамках свого візиту він мав особисто очолити засідання Контактної групи з питань оборони України у Брюсселі. 70-річного голову Пентагону госпіталізували через проблеми з сечовим міхуром.

Як повідомили в Міноборони, від України у засіданні взяли участь генерал-полковник Олександр Сирський, якого представили на «Рамштайні» як головнокомандувача ЗСУ, міністр оборони Рустем Умєров та глава ГУР МОУ Кирило Буданов.

«Налаштовані на результативну роботу. Сфокусуємося на нарощуванні оборонного виробництва, дронах і технологіях, а також підготовці як до довготермінових викликів, так і вирішенні нагальних потреб. Очікуйте на гарні новини», — сказав Рустем Умєров.

Схожі новини