Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Понад 1,4 млрд грн податків та 37,7 млн грн на соціальні проєкти: «Контінентал» звітує про показники за 2023 рік

  • 13.02.2024, 15:12
  • 287

Попри складний для країни час, «Контінентал Фармерз Груп» продовжила спрямовувати соціальні інвестиції на розвиток місцевих громад, неухильно й у повному обсязі виконуючи взяті на себе зобов’язання.

«Контінентал Фармерз Груп» оприлюднила інформацію про виконані податкові зобов’язання за 2023 рік, реалізовані соціальні проєкти та надану гуманітарну допомогу. Cума податкових відрахувань, які Компанія сплатила до бюджетів усіх рівнів торік, сягнула 1,4 млрд грн. З цими результатами «Контінентал» увійшов до списку найбільших платників податків за 2023 рік у галузі українського АПК.

Попри складний для країни час, «Контінентал Фармерз Груп» продовжила спрямовувати соціальні інвестиції на розвиток місцевих громад, неухильно й у повному обсязі виконуючи взяті на себе зобов’язання. Загалом за 2023 рік на територіях своєї присутності Компанія реалізувала соціальних проєктів на суму 37,7 млн грн. Вагомими статтями соціальних інвестицій торік стали проєкти у сфері благоустрою та інфраструктури. Крім того, було втілено освітні й культурні ініціативи для молоді, серед яких «Розумний город» і «Великодня веселка».

Невіддільною частиною політики соціальної відповідальності «Контінентал» залишається підтримка українських захисників. За період від лютого 2022 року Компанія спрямувала 55,1 млн грн на допомогу військовим значно розширила масштаби корпоративного волонтерства: протягом року було проведено щонайменше шість волонтерських заходів із залученням працівників Компанії та відправлено понад 4 т продовольства мобілізованим співробітникам «Контінентал».

Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен підкреслив, що прозора й своєчасна звітність про результати діяльності Компанії — один із головних її принципів: «Як чесний і відповідальний бізнес, ми незмінно щороку звітуємо про сплачені податки та фінансову підтримку громад, з якими співпрацюємо. Хочу наголосити, що і для пайовиків, і для держави „Контінентал Фармерз Груп“ є та залишатиметься надійним довгостроковим партнером, особливо в теперішній нелегкий період».

Схожі новини