Передплата 2024 «Добрий господар»

Фонд держмайна почав процес приватизації ТРЦ Ocean Plaza, що в Києві

  • 02.02.2024, 18:25
  • 594

Фонд державного майна України (ФДМУ) розпочав процедуру приватизації державної частки торговельно-розважального центру Ocean Plaza у Києві

Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

Про це повідомив очільник ФДМУ Віталій Коваль.

Нині Фонд формує аукціонну комісію, яка визначатиме умови та стартову ціну продажу активу. Після цього їх внесуть на затвердження Кабінету Міністрів.

«Санкційне майно — важливий для Фонду напрям, адже кошти підуть на відновлення країни, а успішна компанія отримає нових проукраїнських власників», — зазначив Коваль.

Наразі Фонд очікує від ТОВ «Інвестиційний союз „Либідь“», яке є власником ТРЦ Ocean Plaza, надання пакета документів про фінансово-майновий стан товариства.

Коваль пояснив, що така інформація необхідна для формування віртуальної кімнати даних, де потенційні інвестори зможуть ознайомитися з правдивими та детальними відомостями про виставлений актив.

Також до кінця лютого 2024 року ТОВ «Інвестиційний союз „Либідь“» має надати фінансову звітність за минулий рік. Усі приватизаційні процеси довкола державної частки ТРЦ Ocean Plaza відбуваються у чітко визначеному законом порядку.

Схожі новини