Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Петров та Іванов публічно принизили ведучу Аліну Доротюк та співачку Alyona Alyona

  • 30.01.2024, 09:45
  • 1 224

Ведучі каналу «Ісландія» Сергій Іванов та Володимир Петров обговорили зовнішність інтервʼюєрки Аліни Доротюк, ведуча назвала це легалізацією шеймінгу жінок

Фото: Alyona Alyona
Фото: Alyona Alyona

Про це вона написала в Instagram.

Двоє чоловіків образили відому ютуб-блогерку Аліну Доротюк і її співбесідницю. Вони розбирали інтерв'ю ведучої з блогеркою «Люда з Голлівуда». Висловлюючись про дівчину, Петров сказав «Це що, Alyona Alyona придбала собі окуляри? У неї щось із зором трапилося?». Очевидно, він мав на увазі форми Люди. Петров назвав реперку «простою під'їзною хабалкою», яка не може вважатися лідером думок. А Іванов запитав у свого колеги, чи посадив би він її до себе на руки.

Співачка вже відреагувала на інцидент. Вона сказала, що ситуація, коли двоє ведучих обговорюють її, трапляється вже не вперше. Як зазначила Альона, раніше Петров та Іванов неправильно трактували її слова з одного інтерв'ю та почали спекулювати. Тоді співачка промовчала, але зараз не збирається цього робити.

«Сьогодні ситуація повторилася, бо вони знову згадали журналістку та блогерку, які порушували тему важливості репостів зборів. Ще й почали вживати якісь свої недоречні жарти», — зазначила артистка.

За словами Альони, замість того, щоб об'єднувати суспільство, двоє чоловіків поливають брудом жінок. Дівчина вважає, що треба допомагати Збройним Силам України, а не займатися мізогінією (упередженим ставленням до жінок).

Схожі новини