Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Безпритульна спанієлька мала шість лап…

15 тисяч фунтів стерлінгів зібрали друзі природи з усього світу, щоб оплатити унікальну операцію річній чорній спанієльці з Великої Британії - і ветеринарні лікарі її успішно зробили

Арієль після операції. Фото Langford Vets Small Animal Referral Hospital
Арієль після операції. Фото Langford Vets Small Animal Referral Hospital

Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Біда цієї собаки полягала в тому, що у неї були великі про­блеми зі здоров’ям — шість за­мість чотирьох лап, лише одна нирка, два тазостегнових су­глоби з одного боку, через що таз належно не сформувався, додаткова вульва, а також купа інших аномалій. Історія набула великого розголосу.

У вересні цю бідолаху зна­йшли виснаженою і наляканою біля одного із супермаркетів у Пембрукширі представники організації із захисту тварин Greenacres Rescue. А допо­могти їй взялися у ветеринар­ній лікарні. Минулого четверга собаку прооперували, ампу­тувавши зайві дві задні ноги. І наступного дня їхня пацієнт­ка вже піднялася, почала їсти-пити.

Тепер Арієль (так назвали цю спанієльку) одужує. Цього тижня її вже повинні були випи­сати з лікарні. На собаку чекає нове життя у добродушній ро­дині на заході Уельсу, яка опіку­ватиметься нею надалі.

Схожі новини