Передплата 2024 «Добрий господар»

Поліція встановила причетних, які ломилися і дім журналіста Ніколова

  • 21.01.2024, 10:00
  • 819

Органи правопорядку Києва встановили осіб, які ломилися в дім журналіста-розслідувача Юрія Ніколова з метою перешкоджання виконанню ним професійних обов’язків

Фото: поліція Києва
Фото: поліція Києва

Про це повідомила поліція Києва.

За даними слідства, до вчинення правопорушення причетні жителі Київської, Житомирської та Черкаської областей. Правоохоронці провели обшуки за місцями проживання фігурантів, із порушниками тривають слідчі дії.

Поліція встановила, що 15 січня зловмисники приїхали до Києва й прийшли до будинку, де мешкає Ніколов. Вони обклеїли його двері листівками та вимагали, щоб чоловік вийшов до них. Свої дії зловмисники фіксували на власні мобільні телефони.

Слідчі встановили учасників події та 20 січня провели з ними «низку слідчих дій» — яких саме, не уточнюється. Також поліціянти вилучили речові докази, зокрема компʼютерну техніку та мобільні телефони, на які фігуранти знімали правопорушення.

«У рамках досудового розслідування правоохоронці здійснюють комплекс слідчих та оперативних заходів для проведення всебічного та неупередженого розслідування», — резюмували в поліції.

Схожі новини