Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Водій рейсового автобуса виявився нелегальним перевізником осіб за кордон

  • 17.01.2024, 19:00
  • 529

У пункті пропуску «Старокозаче», що на кордоні з Молдовою, було затримано на гарячому організатора незаконного переправлення осіб через державний кордон. Заходи з викриття правопорушення проводились спільною міжвідомчою групою у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки по Білгород-Дністровському прикордонному загону ГВ ВВБ «Південь», слідчих слідчого відділення Одеського районного управління поліції № 1 та УСР в Одеській області ДСР Нацполіції

Фото: Державна прикордонна служба України
Фото: Державна прикордонна служба України

Як було встановлено, злочинну схему вигадав 43-річний одесит, який займався пасажирськими перевезеннями. Під час виконання чергового замовлення він приховав у спальному відділенні рейсового автобуса пасажира, якому пообіцяв «вільний» виїзд до Молдови. За такі послуги водій мав отримати грошову винагороду в розмірі 6 тисяч доларів США.

Наразі водія, громадянина України, затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вилучено речі, що становлять доказову базу причетності фігуранта до протиправної діяльності.

Заходи здійснювались у рамках кримінального провадження, передбаченого ч.3 ст.332 КК України під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури м.Одеса.

Досудове розслідування триває.

Схожі новини